Horoscop de weekend: 22-23 iunie 2019

Duminica, 23 Iunie 2019, ora 08:09
7153 citiri
Horoscop de weekend: 22-23 iunie 2019

Gemeni

Esti in centrul atentiei la sfarsitul acestei saptamani si se pare ca toata lumea va dori compania ta. Se prefigureaza situatii care te predispun la iesiri in public, discursuri sau dialoguri furtunoase cu persoane importante.

Prudenta la cum te prezinti si fii foarte cumpatat in vorbe si fapte. Exista riscul sa creezi impresii false despre tine. Pe de alta parte, este posibil sa primesti indatoriri noi la serviciu.

Rac

Finalul acestei saptamani este potrivit legaturilor cu persoanele aflate in afara tarii. Chiar daca esti nemultumit de segmentul financiar, care iti obstructioneaza planurile de calatorie sau de plata a unor studii, numai gandul la tinuturile indepartate si la bucuria revederii unor persoane dragi te ajuta sa treci peste orice.

Mentalul este foarte rascolit, asa incat evita dialogurile importante sau luarea deciziilor cu implicatii pe termen lung.

Leu

Relatiile parteneriale sunt rascolite, astfel ca se pot ivi, cand te astepti mai putin, controverse de tot felul. Fii prudent si evita escaladarea conflictelor.

Duminica vor interveni cheltuieli comune cu altii pe facturi, taxe, datorii diverse. Este bine sa stabilesti un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii. Detaseaza-te de cotidian, insa tine cont si de indatoririle materiale pe care trebuie sa le rezolvi.

Fecioara

Finalul acestei saptamani este dedicat altora si activitatilor comune fie cu partenrul de viata, fie cu cei din segmentul profesional. Vei fi nevoit sa continui treburile de rutina, atat acasa, cat si la serviciu.

Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa te ocupi de prioritati si sa accepti sprijinul cuiva drag si de incredere. Duminica intervin chestiuni importante in relatia de cuplu pe teme domestice sau in relatie cu niste rude.

Balanta

Se prefigureaza un weekend cu turnuri in relatiile sentimentale. Este posibil sa intampini neplaceri din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Cu putin efort si bunavointa, vei reusi sa depasesti orice diferend.

Duminica ai multe si marunte de facut atat acasa, in plan personal, cat si la serviciu sau pentru serviciu, dar lucrand de acasa. Selecteaza prioritatile, intrucat sanatatea este vulnerabila si ai nevoie de odihna.

Scorpion

Finalul acestei saptamani iti aduce rasturnari de situatie in planul relatiilor familiale. Este vorba despre finalul unor treburi gospodaresti si despre decizii importante luate cu membrii familiei si cu neamurile. Prudenta si rabdare!

Duminica intervine cheful de distractii si aventuri alaturi de cei dragi. Bucura-te de momentele pe care ti le ofera viata in aceasta perioada si ajuta-i si pe ceilalti sa fie fericiti.

Sagetator

Weekendul acesta se contureaza intalniri si dialoguri importante cu neamurile si cu membrii familiei. Calatorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar informatiile aflate iti vor lamuri aspecte vechi legate de familia din care provii.

Ai grija sa tii doar pentru tine si ai tai ce se petrece in viata ta privata!

Capricorn

Sunt posibile cheltuieli importante pentru cele necesare traiului cotidian. Alcatuieste o lista de prioritati intrucat, fara sa-ti dai seama, poti cheltui cam mult.

Pe de alta parte, apar informatii interesante despre salarizarea locului de munca. Depinde numai de tine sa gestionezi situatiile ivite, in favoarea ta.

Duminica intervin dialoguri si intalniri cu persoane din anturajul apropiat. Evita contradictiile de orice fel!

Varsator

Prima zi a weekendului a parut anosta si nu prea ai elan. De aceea, conserva-ti energia vitala si ocupa-te de treburi usoare. Ti-ar prinde bine un masaj, o plimbare in aer liber sau o discutie amicala cu cineva drag, pe teme banale.

Duminica se prefigureaza cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de alta parte, cineva din anturajul profesional te va provoca la discutii interesante despre salarizare si conditii de munca.

Pesti

Ar fi bine sa te odihnesti la acest final de saptamana. Energia vitala fluctueaza mult, existand riscul sa obosesti sau sa se evidentieze afectiuni vechi. Evita spatiile aglomerate si oamenii zgomotosi.

Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota si ocupa-te de prioritati. Este vremea marilor schimbari pentru tine, iar acum sunt momente prielnice pentru o noua abordare a vietii cotidiene.

Berbec

Sunt zile bune pentru introspectie, singuratate si schimbarea directiei de viata. Energia acestui weekend te provoaca la o atentie sporita vizavi de sanatate si de munca. Starea ta generala este fluctuanta, iar organismul da semne de oboseala.

Segmentele aparatului circulator si picioarele sunt vulnerabile si se poate pune problema unor consultatii de specialitate. Asculta-ti corpul si indemnurile vocii interioare. Duminica iti vei reveni, insa nu forta nota.

Taur

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt accentuate in acest weekend. Relatiile existente se vor reconfigura. Evita discutiile importante cu altii, deoarece sunt momente bune doar pentru ascultare si dialog interior.

La prima vedere ai fi incantat de ce se petrece in jurul tau, dar fii prudent si evita entuziasmul vizavi de planurile, propunerile sau ideile altora. Duminica ai nevoie de odihna si de compania celor dragi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 22 iunie, #horoscop 23 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic