Horoscop de weekend: 21 - 22 iulie 2018

Duminica, 22 Iulie 2018, ora 07:17
7370 citiri
Horoscop de weekend: 21 - 22 iulie 2018

Rac

Ai dori sa te joci mai mult in acest weekend, fie cu persoanele dragi, fie desfasurand activitati specifice unui hobby. Intoarcerea la vremurile copilariei este tentanta, insa iti poate activa si amintiri mai putin placute. Ramai ancorat in realitatea cotidiana si bucura-te de tot ce este in jurul tau. Din cauza unor dispute vechi cu prietenii apar acum neplaceri in relatiile sentimentale. Ocupa-te serios numai de cei dragi si nu-i lasa pe altii sa-ti strice cheful si relatiile.

Leu

In familie se intrezaresc discutii aprinse la acest sfarsit de saptamana, din cauza unor parteneri sau colaboratori care se amesteca in treburile tale domestice. Se recomanda prudenta, intrucat membrii familiei pot reactiona vehement, pe buna dreptate. Unele sfaturi sau solutii venite de la unii sunt bune, dar tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. Ocupa-te de reorganizarea spatiului in care locuiesti.

Fecioara

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prieteni apropiati si rude. Schimbul de informatii cu aceste persoane este de anvergura, in sensul ca poti afla vesti interesante, deosebite si de mare folos pentru situatiile in care afli. Totusi, ar fi bine sa vorbesti putin si mai ales sa nu-ti divulgi parerile sau intentiile de viitor. Unii ar putea profita de momentele tale de sinceritate si astfel sa te alegi cu critici dure si nefondate. Multe calatorii pe distante scurte.

Balanta

In zilele acestui final de saptamana apar cheltuieli diverse. Pe de o parte este vorba despre a ajuta pe cineva din anturajul sentimental care are nevoie de sprijin material. Insa, pe de alta parte, sunt momente bune pentru a achita o calatorie sau un program de instruire care iti este necesar in domeniul profesional. Chibzuieste fiecare ban, pentru ca salturile financiare te pot destabiliza, cand te astepti mai putin. Este vremea economiilor si a lucrurilor folositoare.

Scorpion

Reactiile tale pot uimi pe multi la sfarsitul acestei saptamani. Este posibil sa te necajesti de la banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Nu te grabi in aprecieri si concluzii vizavi de cum folosesc aceste persoane bugetul comun. Subiectivismul este accentuat si astfel risti sa strici relatii si situatii bune. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si taifasuieste pe marginea subiectelor cotidiene de larg interes.

Sagetator

Finalul acestei saptamani aduce momente bune pentru odihna, discretie si detasare de tumultul cotidian. Sanatatea este vulnerabila, de aceea evita eforturile de orice fel. Persoanele din anturajul apropiat te pot provoca pe teme diverse. Evita sa le raspunzi cu aceeasi moneda! Pentru ca esti foarte ocupat cu activitatile profesionale, in detrimentul celor familiale, discutiile personale pot lua amploare. Cu rabdare si intelegere reusesti sa restabilesti armonia in relatii.

Capricorn

Unii prieteni vor dori sa te intalneasca la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte este minunat, pentru ca poti afla subiecte interesante sau poti schimba pareri cu oameni de buna calitate. Insa exista un risc, pe de alta parte, de a vorbi prea mult si de a gafa serios pe teme cunoscute putin sau deloc. Controleaza-ti vorbele si reactiile! Asculta mai mult si vorbeste cat mai putin, evitand sa-ti expui parerile sau planurile de viitor. Posibile cheltuieli pentru prieteni.

Varsator

Se pare ca te vei intalni cu multa lume in zilele acestui weekend, fie intr-un cadru profesional, fie intr-unul familial. Chiar daca iti vei alcatui un program de distractii sau pentru un hobby, vei fi nevoit sa participi activ si la reuniuni propuse de altii. Organizandu-ti eficient timpul si resursele, vei reusi sa impaci pe toata lumea. Tu insa te vei alege si cu aprecieri, si cu reprosuri. Din toate poti invata cate ceva. Bucura-te de tot ce te inconjoara!

Pesti

La finalul acestei saptamani sunt momente bune pentru activitati culturale, vizitarea unor targuri de sezon sau pentru a creiona planuri de calatorii. Se recomanda prudenta in tot ce intreprinzi in aceste zile, pentru ca factorul necunoscut pandeste si poate crea neplaceri. Este vremea sa-ti remodelezi sistemul valorilor morale si spirituale. Ia aminte si la experientele de viata ale altora si invata de la toata lumea cate ceva.

Berbec

Se contureaza chestiuni legate de banii si bunurile folosite si administrate in comun cu altii. Cheltuieli pe facturi, taxe, impozite, datorii. La recomandarea unor persoane din anturajul socio-profesional, dar mai ales a unor prieteni, exista riscuri majore sa investesti in ceva inutil tie, dar folositor lor. Fii prudent la cheltuieli si priveste dincolo de aparente. Exista amanunte care se observa numai la o analiza atenta si ar trebui luate in calcul.

Taur

In zilele acestui final de saptamana pot aparea discutii aprinse cu partenerul de viata sau in relatiile de colaborare profesionala. Marul discordiei este modul in care iti gestionezi sarcinile de lucru de la serviciu si relatiile cu sefii si autoritatile. Ar fi bine sa tii cont de cele spuse de ceilalti, intrucat mentalul tau este confuz deocamdata. Exista riscul sa apreciezi incorect realitatea. Putina chibzuinta financiara si o mai mare deschidere sufleteasca fata de cei dragi sunt de bun augur.

Gemeni

Esti tentat sa te afunzi in treburile cotidiene la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organsimul este obosit si are nevoie de odihna. Se pot evidentia neplaceri legate de segmentele gatului si sistemului uro-genital. Sfatuieste-te cu cei dragi indiferent de situatia in care te afli.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 21 iulie, #horoscop 22 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic