Horoscop de weekend: 19-20 august 2017

Duminica, 20 August 2017, ora 06:33
8272 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Primesti sprijin exact de la cine nu te astepti si realizezi ca te-ai inselat in privinta cuiva. Acest om o sa se apropie foarte mult de tine si va deveni un prieten de nadejde. Va fi un weekend plin de invataturi, dar si de distractie.

Fecioara

Incepi un proiect personal in care o sa pui mult suflet. Ti-ai setat cateva obiective pe care vrei neaparat sa le atingi in perioada urmatoare. Trebuie sa ai rabdare, dar si dorinta de a reusi si de a gandi pozitiv.

Balanta

Un prieten vrea sa faca o achizitie importanta si iti cere parerea, pentru ca stii mai multe despre asta. O sa mergi prin oras cu el pentru a-l ajuta. Acasa va fi o atmosfera mult mai linistita.

Scorpion

Se anunta doua zile cu emotii. O sa experimentezi ceva cu totul si cu totul nou. O sa inveti ceva important despre tine. Trebuie sa ai foarte mare incredere in ceea ce o sa urmeze.

Sagetator

De multa vreme astepti sa pleci intr-o calatorie, iar acum esti in al noualea cer, pentru ca primesti vesti legate de aceasta deplasare. Vrei sa stai mai mult cu partenerul de viata. O iesire la film sau la teatru este o varianta buna.

Capricorn

Se anunta un weekend linistit, cum nu ai mai avut de multa vreme. Ai nevoie de odihna, dar nu doar sa stai in pat, ci sa dormi sau sa iti limpezesti gandurile.

Varsator

Vrei neaparat sa faci ceva, desi toata lumea te sfatuieste sa nu o iei in acea directie. Te incapatanezi si esti sigur ca vei fi avantajat in viitor si continui in acest fel.

Pesti

Esti implicat in ceva cu mai multe rude, iar acum trebuie sa va adunati intr-un loc pentru a stabili detaliile. O sa fii in centrul atentiei, chiar daca nu iti place aceasta postura.

Berbec

Urmeaza multa agitatie in viata ta, asa ca asteapta-te la o furtuna, dar fii sigur ca apoi o sa rasara soarele. Ai incredere in instinctul tau si nu te teme sa faci ceea ce iti vine in gand.

Taur

Nu ai motive sa te plangi in aceasta perioada. Toate iti ies perfect. Ba chiar mai bine decat ai fi banuit sau planuit. Lasa-te purtat de val.

Gemeni

Nu o sa faci prea multe lucruri in aceste zile si o sa te concentrezi mai mult asupra propriei persoane. Nu lua decizii importante dand cu banul, ci gandeste-te foarte bine inainte.

Rac

Ai realizat ceva important. Acum poti rasufla usurat si te poti concentra asupra urmatorului tel, care nu este deloc mai usor.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#horoscop 19 august, #horoscop 20 august, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic