Horoscop de weekend: 18-19 noiembrie 2017

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 06:53
7372 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Urmeaza o noua etapa a transformarii tale sau a ceva ce ai inceput sa faci de curand. Usor, usor culegi roadele. Uneori o sa ai impresia ca nu iese cum te asteptai, dar pana la urma o sa fii multumit. Vor fi zile provocatoare.

Sagetator

Cauti un cadou special pentru o persoana sau te gandesti la ceea ce urmeaza sa daruiesti. De obicei, nu te preocupi atat de mult, dar este vorba despre cineva special si incerci sa faci totul sa fie perfect. Poate o sa devii cam sentimental in acest weekend.

Capricorn

Un cantec, o carte sau un proverb te fac sa te gandesti serios la un aspect al vietii tale. Incepi sa intelegi niste lucruri care pana acum iti erau neclare. O sa ai pentru ce sa multumesti dupa aceste zile.

Varsator

Sezonul rece aduce cu el si activitati de care iti era dor. Dedici acest weekend distractiei cu prietenii sau mergi in vizita la oameni dragi. O sa te incarci de energie.

Pesti

Incepi sa fii constient de ceva ce era evident. E un sentiment care o sa te faca sa te simti implinit. O sa ai si tendinta de a evada, dar o sa o depasesti si te vei asculta cu atentie.

Berbec

Luna aduce un nou inceput in relatiile tale si nu numai in privinta celei personale, ci chiar in privinta legaturilor cu rudele. Vorbeste deschis cu ele despre nevoile si dorintele tale. Nu astepta ca ei sa iti citeasca gandurile.

Taur

Incearca sa evoluezi in relatia cu partenerul de viata sau potentialul partener. Indrazneste mai mult si cere mai mult pentru a fi multumit pe deplin. Atrage mai multa distractie in viata ta.

Gemeni

Este momentul sa stabilesti niste scopuri in privinta unor schimbari pe care doresti sa le faci in viata ta. Fii atent la gandurile, nevoile, dorintele tale si in functie de ele stabileste un plan.

Rac

Incepi un proiect care are legatura cu latura ta creativa. Daca e nevoie, asterne pe hartie ceea ce vrei sa faci si cand dai de hopuri si vrei sa cedezi, citeste-le. Acest lucru iti va da forta.

Leu

Nu te temi sa te implici in ceva care te va solicita foarte mult, dar trebuie sa crezi ca vei reusi si sa ai incredere in fortele tale. Pluto si Soarele se vor ocupa de nevoile tale.

Fecioara

Utilizeaza energia pentru a face un bine celor din jur. Uneori fericirea ta este fericirea celorlalti. Lasa putin deoparte ceea ce ai tu de facut si ofera-le celor dragi timpul tau.

Balanta

E nevoie de timp pentru lucrurile bune, asa ca nu te astepta ca o dorinta puternica sa se indeplineasca peste noapte. Dar nici nu te lasa doar in mana destinului, ci fa tot ceea ce tine de tine.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop weekend, #horoscop zilnic, #horoscop noiembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic