Horoscop de weekend: 15-16 iunie 2019

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 07:05
9188 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 iunie 2019

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt foarte rascolite la acest sfarsit de saptamana. Subiectivismul este la cote inalte, de aceea ai grija ce spui sau promiti. In aceasta perioada se construiesc alte tipuri de colaborari sau parteneriate, astfel incat nu te mai agata de cele vechi. Este nevoie de o revigorare in sfera parteneriala, insa mai mult este vorba despre felul in care te raportezi tu la ceilalti.

Rac

Chiar daca sunt zile libere, tu nu te poti dezlipi de treburile de la serviciu. E adevarat ca ai multe si marunte de facut, insa tendinta este de a exagera. Ocupa-te strict de indatoririle tale si evita provocarile colegilor. Sanatatea este afectata de influxuri astrale greu de tinut in frau. Recomandabil este sa te alimentezi corect, sa faci exercitii fizice usoare si sa mergi la controale medicale, daca este cazul.

Leu

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neintelegeri si exagerari ale unor fapte mai mult sau mai putin fondate. Asculta doleantele celor dragi, insa fii prudent si ai grija si de ale tale. Cheful de aventuri si distractii este la cote inalte. Iubirea iti da tarcoale, dar atentie ca discordia iti pandeste fiecare miscare in acest segment de viata.

Fecioara

Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si reamenjarile interioare si exterioare spatiului locativ. Fii prudent cu reparatiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat evita provocarile si tine cont si de parerile celorlalti.

Balanta

Weekend-ul acesta este potrivit calatoriilor pe distante scurte si intalnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Relatiile cu cei dragi vor cunoaste suisuri si coborasuri. De unele persoane te vei debarasa definitv, insa atentie ca vor veni in preajma ta personaje interesante, alaturi de care vei petrece multi ani. Prudenta, discretia si rabdarea sunt atributele necesare pentru a traversa perioada cu bine.

Scorpion

Gandurile tale sunt indreptate la acest final de saptamana doar spre capitolul financiar. Se anunta o perioada destul de lunga in care temerile legate de castigurile obtinute la un loc de munca sau conditiile de desfasurare a activitatii de la serviciu vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi sa abordezi in fata experientelor la care te provoaca viata deocamdata.

Sagetator

Esti foarte schimbator zilele acestea. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va indeparta de cei dragi. Bine ar fi sa-ti imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tau un soi de teama care te face sa te izolezi de tot si toate. Provocarea perioadei consta in a-ti constientiza si depasi nemultumirile interioare. Indreapta-ti privirea catre cineva apropiat si discuta tot ce te apasa pe suflet.

Capricorn

Sfarsitul acestei saptamani este propice izolarii, meditatiei in locuri sfinte si trasarii unor directii noi de viata. Recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa fii prudent vizavi de tot ce se petrece in sfera muncii, pentru ca acolo domneste o forfota greu de patruns. Poti descoperi conflicte ascunse, daca vei avea rabdare sa pui cap la cap evenimentele din ultimele saptamani.

Varsator

Prietenii sunt tema principala in aceste zile. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi frecvente. Esti o companie placuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea asa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece mastile lor sunt schimbatoare, in functie de interesul de moment. Final de capitol in aceste relatii.

Pesti

Vrei, nu vrei, esti in vazul lumii la finalul acestei saptamani. Este posibil sa primesti invitatii la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Esti admirat, intrebat si ti se vor solicita explicatii sau sfaturi. Avalansa de conversatii te poate pune intr-o lumina nefavorabila, de aceea fii prudent. Evita sa vorbesti prea mult despre tine si despre planurile tale viitoare. Rasturnari de situatie in plan socio-profesional.

Berbec

Weekend-ul este favorabil dialogurilor cu persoanele aflate departe de granitele tarii sau pentru demersuri legate de calatorii indepartate. Se recomanda prudenta vizavi de tot ce tine de strainatate, respectiv informatii, invitatii de a calatori sau excursii, indiferent din ce motiv. Pe de alta parte, te poti gandi la imbunatatirea pregatirii tale profesionale, planificandu-ti cursuri universitare sau de lunga durata.

Taur

Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta la acest final de saptamana. Beneficiezi de favoruri sau castiguri substantiale de la altii, insa atentie, ca va trebui si tu la randul tau sa fii generos. Tentatia imprumuturilor este mare, dar cu toate conditiile aparent bune pentru un credit, hiba este bine ascunsa ochilor tai. Descurca-te doar cu ce castigi din munca proprie si fii precaut cand ti se ofera ceva prea usor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 15 iunie, #horoscop 16 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic