Horoscop de weekend: 13-14 aprilie 2019

Duminica, 14 Aprilie 2019, ora 07:17
22559 citiri
Horoscop de weekend: 13-14 aprilie 2019

Berbec

Se pare ca vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi in acest weekend. Oricum cheful de aventuri si bucuria de a trai vor fi accentuate.

Persoana iubita sau copiii iti pot umbri starile interioare, dar cu prudenta si detasare poti depasi totul cu bine.

Atentie la prieteni si protectori! In aparenta aceste personaje par ca iti sunt alaturi, insa retine ca doar in aparenta. Tine cont si de ceilalti, evita excesele si alege-ti vorbele cu grija!

Taur

Treburile gospadaresti si membrii familiei te asteapta in acest weekend. Ai spor la curateniile generale si la verificarea spatiului de locuit pentru a vedea daca este nevoie de reparatii sau imbunatatiri.

Se pot produce avarii de tot felul. Pe undeva ai senzatia ca nu iti gasesti locul nici acasa, nici in alta parte, insa controleaza-ti impulsurile si evita suprasolicitarea mentala. Dialogul cu membrii familiei si confortul casei te ajuta mult si bine.

Gemeni

Influxurile astrale de la finalul acestei saptamani te indeamna fie sa pleci intr-o excursie sau macar intr-o vizita la cineva apropiat, fie sa stai acasa. Sunt favorizate calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat.

De retinut cele aflate sau dezbatute in aceste zile, intrucat iti vor fi de mare folos cat de curand. Insa tu evita sa vorbesti despre tine si despre planurile tale. Unii iti pot crea neplaceri si piedici gratuite.

Rac

Totul se invarte in jurul banilor la sfarsitul acestei saptamani. La o privire atenta in domeniul profesional, poti constata ca exista un dezechilibru intre cat si cum muncesti tu si ce rasplata primesti.

Este o perioada delicata din punct de vedere financiar, asa incat evita cheltuielile nefondate. Pe de alta parte, poti primi un cadou, o suma de bani, atentii marunte, dar suficiente cat sa te incante. Atentie la sanatate si la dusmanii ascunsi!

Leu

In aceste zile de weekend ar trebui sa te simti in elementul tau, pentru ca primesti energie astrala din belsug. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, de aceea, fii prudent.

Relatiile cu ceilalti, in special cu partenerul de viata, sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, insa cu greu se va putea cadea la pace. Selecteaza prioritatile tale personale si evita implicarea in viata altora. Tu ai intentii bune, insa unii te inteleg gresit.

Fecioara

La finalul acestei saptamani, astrele iti recomanda detasare de forfota cotidiana, retragere in locuri linistite si somn.

Sanatatea este vulnerabila pe toate segmentele corpului. Inca exista un fond predispus la neplaceri medicale, greu de localizat sau remediat. Sunt momente favorabile de a sta de vorba mai mult cu tine insuti. Revelatiile vor fi uimitoare.

Balanta

Relatiile cu prietenii si cu persoanele din anturajul socio-profesionale sunt foarte dinamice in aceste zile de weekend. Dialogurile cu acestia iti pot oferi o perspectiva interesanta asupra problemelor cu care te confrunti in prezent. Evita sa-ti divulgi secretele si planurile de viitor.

Pe de alta parte, relatia cu persoana iubita este incordata si esti tentat sa ceri ajutorul altora. Bine ar fi sa-ti acorzi momente de singuratate in care sa analizezi bine lucrurile si sa decizi tu singur in consecinta.

Scorpion

Esti chemat la rampa la finalul acestei saptamani. Poti participa la evenimente mondene sau macar la o reuniune cu multa lume. Pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit, de aceea, fii prudent.

Pe de alta parte, familia nu te sustine in demersurile tale sociale. Rezerva-ti momente pentru treburile gospodaresti si pentru discutii cu cei dragi. Forfota din jurul tau te poate obosi, de aceea, selecteaza prioritatile.

Sagetator

La finalul acestei saptamani sunt favorizate activitatile culturale, cele care iti rafineaza sufletul si iti maresc orizontul cunoasterii. De asemenea, componenta strainatatii este foarte activa, bine fiind sa iei legatura cu persoane aflate in alte tari sau sa planifici o calatorie indepartata.

Informatiile aflate te pot alarma, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Fii prudent, deoarece controversele sunt greu de stapanit si remediat.

Capricorn

Zilele acestea este indicat sa te ocupi de bugetul familiei, de cumparaturi si de facturi. Cu toate ca exista o mare discrepanta intre ce iti doresti tu, din punct de vedere financiar, si ce iti poti permite sa achizitionezi, cu putin efort vei reusi sa depasesti perioada cu bine.

Grijile financiare sunt intemeiate pentru ca axa muncii si a castigurilor aferente este destul de tensionata si greu de anticipat cum vor decurge lucrurile. Rezuma-te la prioritati!

Varsator

Este important sa te ocupi de relatiile parteneriale la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse legate de bugetul comun si de bunuri patrimoniale. Controleaza-ti reactiile vizavi de ceilalti, deoarece esti destul de subiectiv si in ganduri si in fapte.

Emotivitatea este ridicata, aspect ce iti poate aduce neplaceri. Relaxeaza-te si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. Pana la urma, totul se desfasoara in favoarea ta.

Pesti

Cu greu te vei desprinde in acest weekend de indatoririle socio-profesionale. Vrei, nu vrei, va trebui sa rezolvi diverse treburi ce nu suporta amanare. Sefii te preseaza destul de mult, de aceea, fii prudent si lucreaza atent tot ce depinde de tine.

Colegii te sprijina putin sau deloc, insa de retinut ca acestia tes intrigi, conflicte sau barfe, mai mult sau mai putin fondate. Sanatatea este vulnerabila. Ingrijeste-te corespunzator!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 13 aprilie, #horoscop 14 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic