Horoscop de weekend: 10-11 august 2019

Duminica, 11 August 2019, ora 07:34
9175 citiri
Horoscop de weekend: 10-11 august 2019

Leu

Finalul acestei saptamani te provoaca la schimbarea atitudinii vizavi de sanatate si regimul muncii. Se pot evidentia afectiuni mai vechi ale sistemului osos, articular si digestiv. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca foarte greu poti tine in frau aceste afectiuni. Pe de alta parte, ar fi bine sa trasezi planuri profesionale noi. Colegii te nemultumesc, insa depinde doar de tine cum rezolvi lucrurile. Fii discret si vorbeste doar cu tine insuti despre intentiile tale.

Fecioara

Relatiile cu copiii si cele sentimentale vor cunoaste un final de capitol in acest weekend. O relatie sentimentala existenta se poate reconfigura pe alte coordonate sau se poate incheia definitiv. Copiii isi vor impune conditiile lor si bine ar fi sa fii deschis si cooperant. Conceptiile tale despre iubire si implicatiile ei vor suferi modificari zilele acestea si asa este si benefic. Indreapta-ti eforturile catre un hobby drag sufletului tau, pentru ca vei avea succes.

Balanta

Casa si familia te vor solicita din plin la finalul acestei saptamani. Se contureaza un final de capitol vizavi de viata privata. Sunt posibile schimbari de locuinta, planuri de reparatii capitale sau de achizitionare a unor bunuri. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate. S-ar putea ca unele informatii de ultima ora vizavi de rude sa te puna serios pe ganduri. Ofera-ti ajutorul neconditionat cand vine vorba de cei dragi.

Scorpion

Relatiile cu neamurile si prietenii apropiati se vor reconfigura definitiv la sfarsitul acestei saptamani. Apar situatii provocatoare in urma carora vei face schimbari majore vizavi de modul in care relationezi cu aceste persoane. Mentalul iti este nelinistit si cu greu poti gandi sau vorbi. Treci prin transformari importante la nivel mental si de aici manifestarile tale exterioare lasa mult de dorit. Fii prudent daca ai de sustinut examene. Informatiile primite in aceste zile te vor ajuta pe termen lung.

Sagetator

Se anunta un final de capitol financiar, in special pe segmentul care vizeaza castigurile tale din activitatea desfasurata la un loc de munca. Sunt in desfasurare schimbari majore si radicale in regimul muncii. Exista posibilitatea de a primi o suma restanta de bani, cadouri sau favoruri, dar retine ca sunt ultimele. Este o perioada cu bani putini sau deloc, fiind posibil chiar, restrangerea activitatii profesionale si relatii colegiale conflictuale.

Capricorn

Esti vedeta weekend-ului, deoarece energia astrala te pune in lumina reflectoarelor. Provocarea momentului consta in a-ti modifica personalitatea si modul de relationare cu ceilalti. Dozeaza-ti eforturile, controleaza-ti reactiile pentru ca energia astrala te va obosi mult. Fii discret, rezerva-ti momente de singuratate si croieste-ti in taina planuri noi. Ceilalti nu iti pot intelege starile si cu greu se poate ajunge la un consens intre voi.

Varsator

Zilele acestea esti sensibil, emotiv si nu prea ai chef sa relationezi cu ceilalti. Mentalul iti este destul de obosit, astfel ca apar ganduri nelinistitoare. Sunt momente favorabile pentru a primi informatii deosebite, pe cai neconventionale, infomatii legate de evenimentele din viata ta. Sunt posibile insomnii, vise, viziuni premonitorii si stari de spirit fluctuante. Plimba-te mai mult in aer liber, mediteaza in locuri sfinte si adopta o dieta de sezon. Dialoguri favorabile cu prietenii.

Pesti

Relatiile cu prietenii si sustinatorii se vor modifica, incepand cu acest final de saptamana. Sufletul iti va da ghes sa te orientezi catre alte persoane care ar putea sa-ti fie de folos. Relatiile vechi se pot sfarsi intr-un mod neplacut, insa este mai bine sa se sfarseasca si sa faci loc in viata ta pentru noutati. Totusi, retine ca esti destul de singur si ar fi bine sa te bazezi numai pe fortele tale. Reconfigureaza-ti si relatiile cu asociatiile umanitare sau grupurile cu interese comune.

Berbec

Weekend-ul iti aduce noutati la capitolul profesional, plus informatii referitoare la calatorii indepartate. Contextul astral iti anunta foarte clar finalul unei etape sociale. Este posibil sa participi la evenimente cu multa lume, evenimente la care vei fi in prim planul scenei. Esti emotiv, vulnerabil si cu greu iti poti aduna gandurile si vorbele. Se recomanda prudenta si discernamant, intrucat imaginea ta in ochii celorlalti se poate schimba.

Taur

Sambata este o zi favorabila achitarii taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifica atent bugetul si cheltuieste strictul necesar. Duminica se prefigureaza vesti din si despre strainatate. Se pot sfarsi unele relatii sau colaborari, pot aparea amanari si obstacole in demersurile legate de calatorii. Pe de alta parte, se va pune in discutie faptul ca ai nevoie de secvente de invatare, cursuri care sa te ajute in cariera profesionala.

Gemeni

Se anunta un final de capitol relational la sfarsitul acestei saptamani. Esti combativ, pe alocuri agresiv si risti sa strici relatii bune. Duminica se pot aparea discutii aprinse pe seama banilor si bunurilor detinute in comun cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii. Pe undeva, destinul te provoaca sa devii independent material, financiar si mai atent la resursele pe care le pui in joc in comun cu altii.

Rac

Sanatatea necesita atentie sporita zilele acestea. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Duminica se va simti oboseala, insa vei dori sa te cufunzi in activitati profesionale. Relatiile parteneriale se vor reconfigura, chiar daca iti este greu sa te desprinzi de cele vechi si cunoscute. Dusmaniile ascunse din sectorul profesional sunt prezente, dar ai incredere ca Dumnezeu vegheaza asupra ta.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 10 august, #horoscop 11 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic