Horoscop de weekend: 1-2 decembrie 2018

Duminica, 02 Decembrie 2018, ora 07:04
5288 citiri
Horoscop de weekend: 1-2 decembrie 2018

Sagetator

In acest weekend, esti foarte inspirat in privinta dezvoltarii carierei profesionale. Sunt momente excelente de a-ti reorganiza activitatile profesionale si de a-ti trasa alte planuri pe termen lung. Dorinta de a avea mai mult succes este la cote inalte, insa fii prudent. Sefii te sustin, insa doar daca muncesti mult pe bani putini. Deocamdata, eforturile tale trebuie indreptate in sectorul familial. Echilibreaza-ti actiunile si resursele, astfel incat sa faci fata si in plan socio-profesional, dar si in cel domestic.

Capricorn

Zilele acestea, influxurile astrale te indeamna la studiu si cercetari pe teme filozofice. S-ar putea sa te hotarasti sa abordezi un curs, un seminar sau un program de instruire pe termen lung, necesare fie in domeniul profesional, fie pentru rafinarea constiintei tale. Totodata, planurile de calatorii sunt alte aspecte care domina sfera ta de interes. Este posibil ca partenerul de viata sau colaborarile in care esti implicat sa-ti zadarniceasca dorintele si visele. Detaseaza-te, pentru ca la momentul potrivit vei primi tot sprijinul divin de care ai nevoie.

Varsator

Sunt zile bune pentru a-ti verifica pe indelete bugetul si planurile de investitii sau afaceri. Energia acestor zile de weekend te ajuta sa-ti structurezi ideile, dar te indeamna totodata sa apelezi si la sfaturile celor apropiati. Iti sunt sustinute planurile pe termen lung, insa cele care se desfasoara in pasi marunti. Din activitatea realizata la un loc de munca deocamdata castigi putini bani, iar pe acestia ii cheltuiesti repede. Ai rabdare, deorece se contureaza la orizont posibilitati noi de castig si de ajutor material din partea altora.

Pesti

Esti pus pe studiul amanuntit al relatiilor parteneriale si al colaborarilor in care esti implicat. Relationarea cu ceilalti este importanta acum. Astfel esti ajutat sa fii lucid si transant. Sunt momente bune pentru a-ti restructura actiunile comune cu ceilalti, dar si pentru a renunta la cele care iti aduc beneficii marunte sau deloc. Beneficiezi de suficienta energie astrala pentru a lua decizii bune si a actiona in directia dorita. Odihneste-te mai mult si lasa grijile deoparte.

Berbec

Esti dornic de a-ti reorganiza programul si treburile de la serviciu, insa si cele din sectorul domestic. Ai sanse bune de a-ti structura ideile si planurile profesionale pe termen lung. Dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita ingrijorarile de orice fel si acorda-ti mai mult timp pentru intretinerea si infrumusetarea trupului si sufletului tau. Esti un far important si impresionant pentru ceilalti, asa incat bucura-te de tot ce te inconjoara si ai incredere ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta.

Taur

Suisuri si coborasuri in segmentul sentimental in acest weekend. Sunt momente tensionate, dar pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa. Se pare ca deocamdata aceste relatii sunt orchestrate mai mult de rude si prieteni. Modeleaza-ti atitudinea si fii cat mai deschis si intelegator cu ceilalti. Foloseste-ti imaginatia si organizeaza mici surprize placute pentru cei dragi. Pe de alta parte ar fi bine sa-ti petreci timpul liber cu un hobby sau taifasuind cu un prieten de nadejde.

Gemeni

Weekend-ul acesta este favorabil pentru a realiza treburi casnice, dar si pentru a-ti planifica pe termen lung investitii, renovari, achizitii de patrimoniu. Esti destul de riguros si rece afectiv vizavi de membrii familiei. Se pot isca discutii aprinse pe teme financiare sau pe principii de viata. Deschide-ti sufletul cu incredere fata de cei dragi si lasa-te influentat de sfaturile si solutiile lor. Pe de alta parte depinde doar de tine sa creezi si sa mentii un climat armonios si amuzant in sanul familiei.

Rac

Sfarsitul acestei saptamani iti poate aduce o excursie scurta sau intalniri si dialoguri importante cu cei apropiati. Ai claritate in idei si mult pragmatism. Comentariile tale pot fi luate in serios de catre ceilalti, asa incat fii prudent. Pe de alta parte demonstrezi destul de multa rigurozitate fata de tot ce te inconjoara. Exista riscul sa-ti irosesti multa energie in actiuni de mica importanta sau aventurandu-te in treburile altora. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau.

Leu

Statutul tau financiar este tema propusa de astre pentru acest weekend. Energia acestor zile te ajuta sa analizezi pe indelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca. Rezultatele acestei analize sunt nesatisfacatoare. De fapt este vorba mai mult de modul in care te raportezi tu la bani. Pe de o parte primesti ajutoare materiale din partea altora, insa pe de alta parte esti constient de faptul ca va trebui sa le inapoiezi, daca vrei sa-ti pastrezi in continuare independenta.

Fecioara

Zilele acestea esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. Ceilalti vor sa-ti intre in gratii, insa parca se lovesc de un zid. Ar fi bine sa-ti temperezi reactiile. Descarca-ti energia acumulata in trup si suflet prin exercitii fizice usoare, plimbari in aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalti. Pe de alta parte ai dori sa te implici mai mult in treburile altora, dar rezuma-te a le de sfaturi si a-i urmari de la distanta. Sunt momente excelente pentru a-ti planifica activitatile pentru urmatoarea saptamana.

Balanta

Finalul acestei saptamani te predispune la introspectie si meditatie. Beneficiezi de suport astral deosebit pentru a studia evenimentele si oamenii din sectorul profesional. Discutiile de taina cu un prieten drag iti pot lamuri multe detalii ramase pana acum in umbra reflectoarelor. Totusi, rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber departe de iuresul cotidian, ca si pentru odihna si somn. Trupul tau este obosit si vulnerabil, de aceea ingrijeste-l corespunzator.

Scorpion

Se pare ca este nevoie sa-ti restructurezi relatiile de prietenie si sa-ti reconsideri implicarea in diverse grupuri sau organizatii. Ai timp de doua zile posibilitatea de a-ti schimba telurile de viitor, in special cele care privesc actiunile comune cu altii. Totodata esti ajutat din astral sa vezi limpede cine iti este alaturi si cine mai putin sau deloc. Bine ar fi sa te desprinzi de oamenii pe care ii simti falsi sau nepotriviti planurilor tale.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 1 decembrie, #horoscop 2 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic