Horoscop chinezesc: 2020 - Anul Sobolanului de Metal, anul noilor inceputuri

Miercuri, 01 Ianuarie 2020, ora 09:38
33722 citiri
Horoscop chinezesc: 2020 - Anul Sobolanului de Metal, anul noilor inceputuri
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Anul 2020 in horoscopul chinezesc este al Sobolanului de Metal, o perioada a noilor inceputuri, a noilor oportunitati pentru gasirea unei noi iubiri, dar si pentru castiguri financiare. Specialistii spun ca anul 2020 va fi unul marcat de succes, Sobolanul fiind asociat cu protectia si prosperitatea.

Anul Sobolanului de Metal urmeaza celui al Porcului de Pamant si il precede pe cel al Boului de Metal. Calendaristic va debuta pe 25 ianuarie, de Noul An chinezesc, urmand sa se incheie pe 11 februarie 2021.

Anii Sobolanului sunt 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 si 2032.

Sobolanul este primul semn dintre cele 12 din astrologia chinezeasca si, din acest motiv, 2020 este considerat a fi un an al noilor inceputuri.

Anul Sobolanului de Metal va fi unul puternic, prosper si norocos pentru aproape toate semnele zodiacale. Majoritatea va demonstra hotarare in implinirea scopurilor, aspiratiilor si chiar a pasiunilor. Este un an foarte bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte si a evolua.

Insa acestea vor avea succes numai daca vor fi planificate amanuntit, potrivit thechinesezodiac.org.

Inceputul anului va fi senin si plin de motivare si va aduce energie creativa, care se poate concretiza prin indeplinirea lucrurilor pe care oamenii si le doresc in viata.

Pentru a beneficia de o perioada excelenta, specialistii mai recomanda includerea in meniul de Anul Nou chinezesc a unor alimente preferate de sobolan, precum nuci si branzeturi, si purtarea celor mai scumpe haine si bijuterii, pentru ca acestui semn zodiacal ii place opulenta.

Elementul metal este asociat cu apa, generand productivitate si activitate in industriile care il folosesc, precum productia de automobile si echipamente industriale, IT, high tech, cosmetice, sanatate.

In ceea ce priveste cariera si averea, specialistii spun ca, pentru a-si atinge obiectivele, oamenii trebuie sa fie constanti, inflexibili si sa nu se lase doborati de esecuri, probleme si dificultati. Oamenii trebuie sa se bazeze pe propriile forte si sa isi rezolve singuri problemele.

In ceea ce priveste iubirea, dupa un 2019 marcat de imprevizibilitate, 2020 va fi un an calm. Viata amoroasa intra pe un fagas armonios, iar comunicarea se va dovedi un element important in mentinerea situatiei.

Insa cea de-a doua parte a anului va fi marcata de lipsa de incredere, generata de minciuni.

Din punct de vedere al sanatatii, toate semnele zodiacale se vor bucura de o stare buna, cu exceptia momentelor de mare oboseala. Cea de-a doua parte a anului vine cu multa energie, iar starea sanatatii fizice si mintale va fi din ce in ce mai buna. In 2020, practicarea regulata a unui sport se va dovedi cel mai bun medicament, pentru trup si suflet. De asemenea, contribuie la cresterea randamentului zilnic, iar acest lucru este valabil pentru toate semnele zodiacale, la orice varsta.

Pe tot parcursul anului 2020, norocul va fi de partea tuturor, dar oamenii trebuie sa puna mana pe el imediat ce bate la usa, spun astrologii. Nimic nu sperie mai are norocul decat faptul ca oamenii se indoiesc. In schimb, cei plini de entuziasm si care vor sesiza repede oportunitatile vor avea succes.

Simboluri Feng Shui norocoase ale anului sunt: numerele 5, 7, 9; culorile alb, galben, albastru, verde, gri si negru; zile norocoase - 4, 8, 13, 22 din fiecare luna a calendarului chinezesc, cariere - manager, comerciant, critic de film si de arta, expert financiar si legal, filosof, politician, muzician, om de afaceri, antreprenor, broker, criminalist, detectiv, spion, jurnalist si scriitor; semne zodiacale norocoase - Bou, Dragon, Maimuta si Porc.

Copiii nascuti sub acest semn sunt draguti, sentimentali, fini observatori. Pot parea timizi si sunt sarmanti, atragand usor atentia celorlalti. Daca nu atrag initial atentia, apeleaza la tactici diverse, plang, sunt posesivi si dominatori. Au abilitati de lider, o mare capacitate de autocontrol, sunt disciplinati si au succes in viata pentru ca stiu cum sa gestioneze situatiile dificile.

Printre personalitatile nascute sub semnul Sobolanului se numara Katy Perry, Antonio Banderas, Avril Lavigne, Antonio Moreno, Ben Affleck, Bobby Avila,Cameron Diaz, Carlos Delgado, Churchill, Colin Firth, Jimmy Carter, Fernando Valenzuela, Hector Elizondo, Hugh Grant, Juanes, Jude Law, Julianne Moore, Justina Machado, Kathy Bates, Kenny Loggins, Marlon Brando, Mozart, Pedro Armendariz, President George Washington, Ron Moody, Samuel J Jackson, Sean Penn, Shakespeare, Timothy Hutton, Tim Cook, Mark Zuckerberg, Scarlett Johansson.

Anul Sobolanului de Metal va aduce situatii benefice, oportunitati, intalniri cu oameni speciali, noroc, va echilibra situatii, dileme si va aduce schimbari care ii pot impinge pe multi din zona de confort. Totul depinde de modul in care sunt percepute experientele cu care se confrunta oamenii si modul in care sunt folosite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop chinezesc 2020, #horoscop chinezesc sobolan metal , #Horoscop 2019