Horoscop: 8 decembrie 2017

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 08:44
8878 citiri
Horoscop: 8 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Unele sarcini de astazi necesita o atentie sporita, asa ca incearca sa ignori agitatia din jur. Doar cateva ore de munca serioasa si apoi o sa te poti bucura linistit de inceputul weekendului.

Capricorn

Lipsa timpului liber te afecteaza. Te-ai concentrat prea mult pe munca si ai uitat cine esti tu si ce iti place sa faci. Fa o pauza. Pune jobul in asteptare. Macar cateva zile.

Varsator

Ceva iti aminteste de copilarie. O poza, un prieten, o imagine sau un miros. Esti cuprins de un sentiment de dor de cei dragi si e posibil sa pleci la drum.

Pesti

Astrele iti pregatesc o zi plina de momente bune. Daca ai lasat ceva sa astepte pana acum, e momentul sa rezolvi acest aspect. Acorda mai multa atentie prioritatilor tale.

Berbec

Este o zi perfecta pentru a incepe proiecte pe care le tineai de multa vreme intr-un sertar inchis. Ai mai multa energie fizica si psihica decat in ultima vreme. O sa fii foarte productiv.

Taur

Ocupa-te mai mult de sarcinile casnice si de gospodarie. Rezista tentatiei de a amana unele treburi, pentru ca trebuie sa le faci la timp pentru a nu te aglomera.

Gemeni

Acumulezi energie din ceva neasteptat. Ai ezitat sa faci ceva si acum este momentul potrivit pentru a lasa frau liber imaginatiei. Nu te lasa prins cu munca altcuiva, concentreaza-te pe ce ai tu de terminat.

Rac

Conditiile sunt perfecte pentru a te duce cu un pas mai aproape fata de scopul tau final. Daca te grabesti si faci totul pana in pranz, seara va fi una destinata celor dragi.

Leu

Simti ca poti face orice. Ai multa energie, incredere si optimism. Ai primit o veste buna si nimic nu iti poate sterge zambetul de pe fata. Seara va fi una memorabila.

Fecioara

O idee inovatoare te va aduce in centrul atentiei. Ziua minunata va continua cu o seara pe masura. Te intalnesti cu niste oameni dragi pe care nu i-ai vazut de ceva timp.

Balanta

Simti ceva ce te face sa ai impresia ca esti in centrul lumii. Starea de bine din interior se vede si la exterior. De multa vreme nu ai fost atat de vesel. Radiezi cu totul.

Scorpion

Ai un inceput de zi excelent, iar sfarsitul il va depasi. Daca in ultima vreme te-ai simtit putin confuz, acum sentimentele ti se clarifica si ceva din interiorul tau te va ghida catre ceea ce trebuie.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 8 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic