Horoscop: 7 decembrie 2017

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 07:07
7122 citiri
Horoscop: 7 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Ai scapat de ceva care te impiedica sa fii fericit pe deplin. Acum poti incepe sa faci ceea ce asteptai si care are legatura cu cineva din familie. Se apropie un sfarsit de saptamana deosebit.

Capricorn

Dispui de multa energie si de la prima ora iti dovedesti calitatile la locul de munca. Nu lipsesc nici laudele. Ai grija, totusi, sa nu exagerezi tu cu lauda de sine.

Varsator

Viata ta sentimentala din aceasta saptamana va fi deosebita. Energia de care dispui te va ajuta foarte mult la locul de munca, dar si in relatia cu partenerul.

Pesti

Daca pana acum aveai dubii in privinta sentimentelor fata de o persoana din viata ta, acum totul se lamureste. Privesti lucrurile mult mai clar.

Berbec

Sunt mari sanse ca sentimentele tale sa treaca prin anumite schimbari. Esti un om inteligent si iti dai seama de niste lucruri ce vor schimba drumul tau in urmatoarea perioada.

Taur

Imparti cu cineva ceva special pentru tine. Ai fost tentat la inceput sa te bucuri doar tu de acel lucru, dar persoana respectiva este foarte importanta pentru tine si asa va descoperi si ea sentimentele tale.

Gemeni

Oamenii vorbesc multe, dar si tin in ei destule. Este un moment in care lasi sa iasa la iveala multe dintre sentimentele si emotiile tale. Iti dai frau liber gandurilor si vorbesti deschis.

Rac

Ai putea intampina dificultati in concentrare. Important este sa nu te implici emotional in nimic in aceasta perioada, pentru ca risti sa fii acaparat de ceva ce te va epuiza. Daca vei ramane ferm, o sa fii foarte productiv.

Leu

La birou, incearca sa elimini rand pe rand din probleme pentru a putea sa te ocupi de ceea ce conteaza. Nu pierde firul logic al lucrurilor si scopul. Vestile bune vin inspre seara, chiar noapte.

Fecioara

Faci un mare pas in fata pentru a ajunge mai aproape de un tel pe care ti l-ai setat acum ceva timp. Esto foarte hotarat sa ajungi in momentul respectiv inainte de sfarsitul anului. Asta inseamna ca se anunta destul de multa munca in zilele urmatoare.

Balanta

Ai cam mult de munca si din cauza aceasta ratezi o intalnire cu o persoana apropiata. Va trebui sa gasesti o modalitate deosebita pentru a-ti cere scuze.

Scorpion

Esti foarte mandru de tine pentru ca ai reusit sa finalizezi ceva important. Inainte de a porni inca un proiect la fel de indraznet ofera-ti un moment de respiro.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 7 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic