Horoscop: 6 decembrie

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 07:36
8002 citiri
Horoscop: 6 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Te afli la o rascruce de drumuri. Ai de ales dintre mai multe variante pentru un proiect ce urmeaza sa inceapa. Inainte de a lua o decizie finala, pune in balanta toate optiunile disponibile.

Capricorn

Nu iti incalci principiile, chiar daca acest lucru ar insemna sa fii taxat din punct de vedere financiar. Atitudinea ta va fi apreciata de cine trebuie si o sa ai o surpriza la sfarsitul anului.

Varsator

Depui mult suflet in ceea ce faci si, cand cineva incearca sa isi asume meritele, te comporti ca o leoaica ce isi apara puii. E un lucru ce nu trebuie ignorat de cei care vor sa faca un pas gresit.

Pesti

Iti este foarte usor sa fii tu, pentru ca sinceritatea de care ai dat dovada mereu reprezinta un punct forte si acum. Nu ezita sa spui ceea ce gandesti, pentru ca doar asa o sa te integrezi perfect in echipa.

Berbec

Comunicarea buna de astazi va duce la semnarea unui contract foarte ravnit atat de tine, cat si de colegii tai. Ai fost ales castigator si acest lucru iti va aduce si un beneficiu financiar.

Taur

Ai fost atat de concentrat pe ceva ce tine de propria persoana, incat ai uitat complet de ziua de nastere a unui prieten sau de faptul ca te-a rugat sa il insotesti undeva. Va trebui sa gasesti o solutie pentru a-ti cere scuze.

Gemeni

Este o zi buna pentru a discuta cu cineva ideile de afaceri sau despre proiectele pe care vrei sa le incepi in 2017. Asculta cu atentie sfaturile pe care le primesti, pentru ca printre ele sunt si unele care ti-ar putea fi de ajutor.

Rac

Joci un rol important in luarea unei decizii pentru viitorul unui prieten. Daca nu esti sigur pe tine, nu spune nimic pentru a nu-i incurca planurile.

Leu

Ai o atitudine destul de modesta in comparatie cu reusita acestei zile. Primeste cu zambetul pe buze laudele. Bucura-te de ceea ce ti se intampla fara sa adresezi prea multe intrebari.

Fecioara

Ai foarte mult de alergat prin oras pentru cumparaturi sau rezolvarea unor chestiuni birocratice, dar seara se anunta a fi una interesanta, pentru ca vin in vizita prieteni dragi.

Balanta

Nu lenevi astazi, pentru ca cineva este cu ochii pe tine. Rezolva-ti rapid treburile legate de slujba si abia apoi trece in revista ceea ce ai de facut in plan personal.

Scorpion

Primesti sprijin neconditionat din partea unui amic care ti-a fost alaturi in ultimii ani. Este un om de calitate pe care ar trebui sa il tii in preajma cat mai multa vreme.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 6 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop decembrie , #horoscop zilnic