Horoscop: 6-7 februarie 2016

Duminica, 07 Februarie 2016, ora 08:33
5767 citiri
Horoscop: 6-7 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Comportamentul tau din acest weekend il va face pe partenerul de viata sa isi schimbe programul. Planuia sa mearga intr-un anumit loc, dar renunta pentru a sta mai mult cu tine.

Pesti

Modul in care evolueaza o discutie cu o ruda nu este pe placul tau si vrei sa o duci intr-o alta directie. O sa primesti foarte multi musafiri.

Berbec

Daca sambata esti ocupat cu locuinta, duminica o sa fie o zi pentru odihna si intalniri cu prieteni pe care nu i-ai vazut de cateva saptamani. Esti dependent de acestia si te simti trist pentru ca nu i-ai intalnit de ceva timp.

Taur

Iti trebuie un suflu nou, pentru ca te-ai plafonat facand tot timpul aceleasi lucruri. Pleaca la munte sau chiar in alta tara pentru a schimba cu totul peisajul.

Gemeni

Viata iti zambeste si tu ii zambesti din nou. Primul weekend din luna februarie vine cu vesti excelente pe plan personal. O sa reusesti sa bifezi o reusita interesanta.

Rac

Ai numai intentii bune, doar ca cineva intelege gresit un demers de-al tau si esti pus intr-o situatie dificila. Din fericire, partenerul de viata sau un membru mai tanar al familiei te salveaza.

Leu

Treci la o alta etapa cu familia si asezati pe hartie toate gandurile pentru a sti clar de unde porniti si unde trebuie sa ajungeti. O sa participi la multe discutii in aceste doua zile.

Fecioara

Atentionarile primite de la o persoana nu au fost luate in seama si acum a venit momentul "platii". O sa fii lasat singur atunci cand ai nevoie de cineva, dar o sa inveti o lectie importanta din asta.

Balanta

Nu stai foarte bine cu finantele, contul tau nefiind foarte atractiv din acest punct de vedere, asa ca stai departe de magazine, oricine te-ai invita in oras.

Scorpion

Cateva planete, printre care cea a iubirii si a puterii, sunt alaturi de tine in noul demers, ceea ce inseamna ca poti sta linistit, pentru ca totul lucreaza in favoarea ta.

Sagetator

Mai multa atentie la partea de sanatate, pentru ca nu esti de neatins si orice mica raceala se poate complica. Nu te lasa pacalit de vremea de afara.

Capricorn

Iti depasesti limitele in acest weekend rezistand ore in sir in compania unei persoane pe care nu o placi. Cu toate acestea, o sa ii descoperi si o latura mai placuta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 6 februarie, #horoscop 7 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic