Horoscop: 31 august 2016

Miercuri, 31 August 2016, ora 07:14
3882 citiri
Horoscop: 31 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Surpriza zilei vine exact de la cine nu te asteptai. Esti atat de fericit, incat nimic nu te mai intereseaza, nici macar ce se intampla la sedinta de la birou.

Balanta

Astrele te favorizeaza, dar nu trebuie sa te consideri cel mai norocos de pe planeta, pentru ca vor fi si momente in care o sa muncesti mai mult decat altii.

Scorpion

Doar daca tii cont de sfaturile unui om mai in varsta, si care a trecut printr-o situatie asemanatoare, o sa poti termina cu bine aceasta zi. O sa ai parte de cateva provocari.

Sagetator

Nu duci lipsa de idei, ci de timp liber. Asa ca, fa in asa fel incat sa iti reorganizezi programul zilnic, pentru ca undeva sigur gresesti. Spre surprinderea ta, cineva se ofera sa te ajute.

Capricorn

Faci planuri pentru a pleca din oras pentru cateva zile sau poate chiar saptamani. Nu este neaparat vorba despre un concediu, poate fi vorba si despre o deplasare pentru job.

Varsator

Simti nevoia de liniste, drept pentru care o sa mergi undeva la tara, departe de aglomeratia din oras, sau o sa te inchizi in casa si o sa dormi.

Pesti

Intervin cateva schimbari in program si o sa fii nevoit sa te ocupi de ceva ce nu era pe agenda zilei. Daca vei refuza, o sa superi pe cineva si nu este indicat in aceasta perioada.

Berbec

Gasesti un echilibru intre toate activitatile si o sa te simti foarte bine chiar daca planul pentru astazi esti supraaglomerat. Conjuctura astrala te avantajeaza, trebuie doar sa fii pe faza la momentul potrivit si sa profiti.

Taur

Se va intampla ceva si o sa alergi prin tot orasul. Vrei sa lasi totul in ordine pana cand o sa iti iei cateva zile libere. Cineva iti arunca o farama de informatie si faci sapaturi pentru a fi primul care afla totul.

Gemeni

Va fi o seara perfecta in ceea ce priveste relatia de cuplu. Dupa mai mult timp o sa stai doar cu partenerul de viata si o sa ii oferi atentia pe care a ajuns aproape sa o cerseasca.

Rac

Intri intr-o perioada linistita in ceea ce priveste viata de familie. O ruda scapa de niste probleme care nu iti dadeau nici tie pace.

Leu

Te-ai cam saturat de aglomeratia citadina si te gandesti serios sa te muti. Sau macar sa pleci cateva zile in varf de munte. Iti vine o idee si gasesti imediat destinatia speciala.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop 31 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic