Horoscop: 27 iulie 2017

Joi, 27 Iulie 2017, ora 07:00
6261 citiri
Horoscop: 27 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Ai o lista cu multe drumuri pentru o singura zi si o sa fii epuizat seara, dar rasufli usurat pentru ca scapi de alte deplasari.

Fecioara

Ai vesti de la prieteni sau rude aflate in alta tara, iar ceea ce auzi te face extrem de fericit. Primesti o invitatie la un eveniment social.

Balanta

Planul pentru joi se schimba putin, pentru ca un prieten te ia prin surprindere si vine in vizita sau pentru ca la locul de munca ceva se modifica.

Scorpion

Te supui dorintelor familiei si pleci la drum, chiar daca nu este pe placul tau. Pana la urma, o sa vezi ca a fost o decizie buna, pentru ca te vei distra.

Sagetator

Stai mai mult pe acasa. Munca iti acaparase tot timpul si cei dragi ti-au simtit lipsa. Gasesti o formula prin care sa ii impaci pe toti si sa ai si cateva clipe doar pentru tine singur.

Capricorn

Ai foarte multe emotii pentru ca urmeaza sa iei parte la un eveniment important la locul de munca. Astrele sunt de partea ta.

Varsator

Ziua incepe bine, insa la pranz o sa te enervezi putin din cauza cuiva care nu respecta un termen limita si trebuie sa salvezi situatia.

Pesti

Nu te poti concentra asupra muncii pentru ca gandul iti zboara la intalnirea programata peste cateva zile. Incearca sa te linistesti, pentru ca esti foarte emotiv.

Berbec

Eviti sa iti asumi responsabilitatea pentru un lucru pe care nu l-ai facut. Chiar daca vrei sa aperi pe cineva, nu este un moment bun sa o faci. Lasa-l sa se maturizeze si sa invete din greselile sale.

Taur

Treci printr-o perioada foarte tensionata din punct de vedere emotional. Trebuie sa lasi de la tine, daca vrei sa ajungi acolo unde doresti. Nu te mai lega de detalii.

Gemeni

Stai cateva minute din cand in cand si elibereaza-ti mintea. Lasa-ti gandurile sa zburde libere si nu iti mai ingradi sentimentele.

Rac

Se anunta o zi in care vei fi foarte complimentat. In prima parte, vei fi foarte grabit si agitat, dar apoi vei lua o decizie care te va aduce mai aproape de scopul final.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic