Horoscop: 27 iulie 2016

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 07:20
4219 citiri
Horoscop: 27 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Leu

Esti foarte implicat in ceva ce te face sa te simti mai bine in ultima vreme. Ar trebui sa te concentrezi mai mult pe astfel de actiuni si sa ignori ceea ce iti provoaca disconfort.

Fecioara

Esti intr-o pasa numai buna sa iti asumi mai multe riscuri azi. Stilul de viata activ si programul incarcat te vor tine in forma, dar nu uita ca seara sa iti rezervi timp si pentru cei dragi.

Balanta

Esti bine intentionat, dar fii atent la modul in care spui ceea ce ai de gand sa faci, pentru ca cineva ar putea interpreta gresit si este posibil sa se ajunga la discutii inutile.

Scorpion

Casa familiei intra in atentia astrelor si asta inseamna ca o sa primesti vesti bune de la rude aflate in alte tari. Este posibil sa vina in vizita si sa plecati impreuna in concediu.

Sagetator

Petreci mai mult timp cu persoanele apropiate. Descoperi lucruri interesante despre unele rude cu care abia ai vorbit in ultima perioada si vrei sa le inviti intr-o escapada la munte sau la mare.

Capricorn

Ai parte de o luna mai dificila, in care nu prea vei gasi vreun moment in care sa te relaxezi, dar esti hotarat ca in perioada ce vine sa te linistesti si sa te odihnesti. O calatorie va fi foarte bine venita.

Varsator

Esti foarte emotiv si ai impresia ca orice cuvant pe care il spui este intors pe toate partile si ca nimeni nu intelege ceea ce vrei sa zici. Se observa clar nevoia de concediu sau de o schimbare de cariera.

Pesti

Primesti una verde pentru un proiect mai vechi. Raspunsurile care vin sunt mai mult decat satisfacatoare si Jupiter iti ofera forta necesara pentru ca totul sa ajunga in punctul dorit de tine.

Berbec

Nu te simti confortabil, pentru ca cineva face presiuni pentru ca aceasta situatie sa se termine cat mai repede. Tu vrei sa fii lasat in pace pentru a lucra in ritmul tau si o sa fie nevoie sa pui piciorul in prag.

Taur

Nativii in taur vor fi supusi unor incercari astazi. Trebuie sa fii atent la posibilele capcane si la oamenii care par mult prea prietenosi.

Gemeni

Ai in fata multe provocari. Daca o sa gandesti pozitiv si o sa fii optimist, ai mari sanse sa termini totul inainte de termenul limita. In plus, in acest fel o sa pleci mai repede in vacanta.

Rac

O sa te agiti foarte mult incercand sa ii multumesti pe toti. Asta pana cand o sa realizezi ca nu merita efortul si o sa faci un mare pas in fata, dar care se va dovedi perfect pentru tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 iulie, #horoscop zilnic, #Horoscop iulie , #horoscop zilnic