Horoscop: 26 mai 2017

Vineri, 26 Mai 2017, ora 07:14
7040 citiri
Horoscop: 26 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Te simti increzator in propriile forte. A durat ceva timp pana sa ajungi sa ai atat de multa incredere in tine, dar cine te-a indrumat a reusit. Este chiar o performanta pentru el, deoarece ai fost foarte incapatanat si s-a chinuit foarte mult. Seara se anunta o explozie de creativitate.

Rac

Pasiune, romantism si foarte multa armonie se anunta in viata ta in perioada aceasta. Esti foarte bine conectat cu cel drag si acest lucru se observa in comportamentul tau in orice domeniu. Un prieten face un pas urias in privinta carierei sale si ii vei fi alaturi.

Leu

Unele chestiuni legate de sanatate te conving ca trebuie sa schimbi stilul de viata, inclusiv dieta. Reorienteaza-te catre o alimentatie care sa iti furnizeze energie. Nu ar strica nici sa faci mai multa miscare. Schimbari vrei sa faci si acasa, poate sa redecorezi.

Fecioara

Iti concentrezi intreaga energie pe ceva ce tine de locul de munca. Este vorba despre un proiect important pentru echipa ta. Din aceasta cauza uiti ceva ce tine de partea personala si este posibil sa iti superi partenerul.

Balanta

Vrei sa fii mai independent, iar ceea ce faci o sa fie interpretat gresit de cineva din familie care va considera ca este o ofensa. Trebuie sa faci ordine in relatia dintre voi, astfel incat fiecare sa invete care ii este locul. Seara vei primi musafiri, casa va fi plina de oameni de toate varstele.

Scorpion

Totul se concentreaza pe activitati intelectuale. Iti vei pune mintea la treaba ore in sir. Asta inseamna ca vei fi epuizat seara si o sa ai nevoie de liniste. Incearca sa eviti intalnirile cu oameni care te incarca cu energie negativa. Ai nevoie de calm si optimism in viata ta acum.

Sagetator

Bazeaza-te pe intuitie in decizile pe care le iei acum. Ai incredere in vocea interioara, pentru ca nu te induce in eroare. Chiar daca oamenii din jurul tau nu sunt de acord cu tine, mergi pe drumul tau, pentru ca tu simti ceea ce este bine pentru tine.

Capricorn

Iti gasesti inspiratia in ceva la care nu te asteptai. Nu credeai ca este posibil sa simti asa ceva, dar ramai uimit de comportamentul tau si de schimbarea de atitudine. Incepi sa oferi mai multa importanta partii spirituale si odihnei creierului.

Varsator

Imbratisezi cu drag ideea unui prieten pentru petrecerea weekendului. Vei merge intr-un loc sau undeva unde mereu te-ai incarcat cu energie pozitiva. Lasi lucrurile sa treaca pe langa tine mult mai detasat decat inainte.

Pesti

Ajungi la finalul unui capitol important. Drumul a fost obositor atat fizic, cat si psihic, dar acum culegi roadele aceste munci epuizante. Acum iti indrepti atentia catre proiecte care par imposibile pentru altcineva, dar pe care tu le consideri provocari ce trebuie musai duse la final.

Berbec

Determinarea te ajuta sa dai randament bun la locul de munca. Nu este exclus sa fii promovat sau macar sa primesti o recompensa financiara pentru efortul depus. Creste nevoia de independenta. Vrei sa fii sigur ca indiferent de ceea ce s-a intampla tu vei putea merge inainte de unul singur.

Taur

Te simti liber. Ai scapat de o activitate care iti dadea batai de cap si care te tinea pe loc. Un posibil viitor de afaceri te inspira sa faci primii pasi intr-un proiect la care visezi de ceva timp. Fii precaut daca intri in legatura cu oameni pe care nu ii cunosti si nu te increde in ei de la inceput.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 26 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic