Horoscop: 26 iulie 2017

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 06:55
5626 citiri
Horoscop: 26 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Ai merge intr-un loc special pentru partenerul de viata, dar, pe de alta parte, patul si linistea de acasa te incanta si preferi sa refuzi invitatia primita de cel drag. Pana la urma, si el va fi multumit de alegerea ta.

Fecioara

Consideri ca cineva din anturajul tau incearca sa profite de bunele tale intentii. Trebuie sa ai rabdare si sa nu te lasi influentat de o alta persoana. Fa ce iti spune inima.

Balanta

Luna te face foarte emotiv si esti pe punctul de a izbucni in lacrimi de la orice. Pastreaza distanta fata de persoanele pe care nu le placi.

Scorpion

Ai multe de facut si nu prea o sa ai timp de propria persoana. Nu ai parte de regrete, pentru ca cei pe care ii ajuti iti sunt prieteni foarte buni si vor aprecia efortul tau.

Sagetator

Trebuie sa faci mai multa miscare. Poate chiar e momentul pentru un abonament la sala de fitness. Ai mai multa grija la sanatate.

Capricorn

Nu abandona o idee la care tii foarte mult, chiar daca la inceput lucrurile nu ies cum ai vrea tu. O sa citesti mai mult decat de obicei si descoperi lucruri foarte interesante.

Varsator

Daca esti singur si cineva incearca sa se apropie de tine, nu ii da sperante cand nu esti sigur pe ceea ce simti. Fa un pas catre el doar daca simti ca este omul langa care vrei sa stai.

Pesti

Vei fi norocosul horoscopului. Primesti niste bani in care iti puneai mari sperante si o sa poti achizitiona ceva ce iti trebuie urgent.

Berbec

Se anunta o zi excelenta pentru berbeci. Emotiile vor fi foarte puternice si te vor indruma pe drumul pe care trebuia sa pasesti acum mai mult timp.

Taur

Ceva te face sa fii foarte confuz. Indiferent ce vei face, asigura-te ca esti tu si ca nu incerci sa multumesti pe cineva comportandu-te altfel.

Gemeni

Combina putin realitatea cu fantezia si lasa-te purtat de val. Petrece mai mult timp meditand si rasfatandu-ti sufletul. Seara o sa te intalnesti cu oameni dragi.

Rac

Intri intr-o perioada creativa. O sa descoperi despre tine lucruri pe care nu le stiai. Uranus te face sa ai sentimente contradictorii fata de o persoana care incearca sa se apropie de tine.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 26 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic