Horoscop: 25 iulie 2017

Marti, 25 Iulie 2017, ora 08:12
6095 citiri
Horoscop: 25 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Cineva te bulverseaza prin ceea ce face. Cand crezi ca stii ce vrea si ce simte, face altceva care te da complet peste cap. Ai nevoie sa te linistesti putin si sa iti pui ordine in ganduri.

Fecioara

Acorda-le mai multa atentie celor dragi. In ultima vreme, ti-au simtit lipsa din cauza ca ai parut casatorit cu munca. Ia-ti cateva zile libere sau macar serile rezerva-le lor.

Balanta

Nu incerca sa fugi de responsabilitati, pentru ca tot te vor prinde din urma. Pregateste-te pentru putin stres emotional la locul de munca, unde cineva va incerca sa profite de bunele tale intentii.

Scorpion

Nu te mai ascunde in spatele a ceva ce trebuie sa confrunti direct. Depaseste-ti anumite limite si nu iti mai impune altele. Lasa totul sa decurga in mod normal.

Sagetator

Concentreaza-te pe emotiile tale si pe sentimentele tale, lasandu-i pe ceilalti pe plan secund. Mereu ai grija ca cel drag sa nu fie ranit, dar acum e momentul tau.

Capricorn

Cu greu te ridici din pat. Nu ai reusit sa te odihnesti prea bine si ai vrea sa fie weekend. Din pacate, trebuie sa te mobilizezi si sa incepi cat mai repede treaba.

Varsator

Ai impresia ca cel putin doua persoane la care tii nu sunt la fel de sincere pe cum esti tu. Te transformi intr-un mic detectiv pentru a afla ce se intampla. Va fi ceva ce te va amuza.

Pesti

Starea de spirit ti se schimba de la un minut la altul, iar cei din jur nu mai stiu cum sa se comporte si ce sa iti spuna. Inainte sa te certi cu cineva, incearca sa iti gasesti locul.

Berbec

Esti cam tensionat pentru inceputul saptamanii. Nu ai rezolvat ceva ce trebuia facut acasa si numai la asta te gandesti. Iesi din zona de confort si fa ceva ce nu te caracterizeaza. Altfel, rutina zilnica pune stapanire pe tine si vei fi foarte plictisit.

Taur

Trebuie sa discuti cu cineva, dar consideri ca omul evita confruntarea si incepi sa iti pierzi rabdarea. Adevarul trebuie sa iasa la iveala si nu te lasi pana nu se va intampla.

Gemeni

O sa exagerezi cu mancarea si e posibil ca inspre seara sa simti un usor disconfort. Corpul tau merita respect, ceea ce nu prea i-ai aratat in ultima vreme. O sa suporti consecintele.

Rac

Partenerul de viata are nevoie de mai multa libertate. Ofera-i cateva clipe doar cu el pentru a-si reincarca bateriile. Ocupa-te tu de ceea ce de obicei rezolva el.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 25 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic