Horoscop: 21 august 2017

Luni, 21 August 2017, ora 06:46
6143 citiri
Horoscop: 21 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Intreaga luna ai tras pentru a ajunge aici. Este un punct mult dorit si in care simti ca ai realizat ceva cu adevarat notabil. Creezi o noua lume pentru tine.

Fecioara

Anumite prietenii nu te multumesc asa cum te-ai fi asteptat, pentru ca oamenii respectivi nu au crescut intr-un mod pe care sa il consideri frumos. S-ar putea sa trasezi niste bariere intre tine si ei.

Balanta

Te vei implica in mai multe activitati intelectuale. Iti folosesti foarte mult mintea, dar cu toate acestea nu esti epuizat. Asta pentru ca o faci cu inima deschisa.

Scorpion

Vezi cu alti ochi ceea ce ti s-a intamplat de curand. Erai convins ca exista un motiv, dar analizai datele dintr-un unghi gresit. Acum, se schimba situatia.

Sagetator

Ofera-ti libertatea de a te dezvolta asa cum simti, fara sa iti ingradesti niciun sentiment. Provoaca-te singur sa iti depasesti limitele.

Capricorn

Te simti foarte aproape de partenerul tau si astfel o sa puteti face ceva ce va doreati sa se intample de mai multa vreme. Nu este exclusa o calatorie.

Varsator

Realizezi ca ceea ce ceva din viata ta nu merge cum trebuie si incerci sa schimbi asta. In perioada urmatoare ar fi bine sa iei o pauza de tot ceea ce te suprasolicita.

Pesti

Se anunta o zi memorabila in familie, care va culmina cu o seara de vis impreuna cu partenereul de viata. Toata ziua veti rade si nu veti lasa sa apara nici cel mai mic nor intre voi, iar aceasta determinare va fi rasplatita cu iubire si armonie.

Berbec

E o zi buna sa incerci sa te conectezi cu ceva ce te face pe tine sa te simti bine. Lasa-te purtat de sentimente si da-ti frau liber. Traieste cum vrei si fa doar ceea ce iti face bine. Nu te limita incercand doar sa respecti reguli si sa ii multumesti pe altii.

Taur

Conjuctura astrala te face sa ajungi intr-un punct in care trebuie sa tragi o linie si sa analizezi cu atentie concluziile la care ajungi. Vei invata ceva important din acest lucru.

Gemeni

Asteptai sa se intampla ceva, dar vei fi martorul a ceva cu totul si cu totul deosebit si impresionant. O sa fie ceva ce te va face sa iti schimbi modul de gandire.

Rac

Ajungi la un nivel de cunoastere de care esti multumit. Ai descoperit niste lucruri despre tine care te-au marcat, dar din care ai si invatat ceva ce te face sa fii mult mai matur, dar si mai fericit.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 21 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic