Horoscop: 18 iulie 2017

Marti, 18 Iulie 2017, ora 07:10
8117 citiri
Horoscop: 18 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Asigura-te ca termini treaba la timp, pentru ca seara partenerul de viata a rezervat ceva pentru voi. Lasa-ti imaginatia sa zburde si nu iti impune limite.

Leu

Spune exact ceea ce simti. Nu te cenzura si nici nu incerca sa ascunzi. Altfel, o sa te simti singur, desi vei fi inconjurat de foarte multe persoane.

Fecioara

Iti va fi foarte greu sa inchei un capitol, dar trebuie sa o faci, pentru ca bati pasul pe loc. Prietenii iti vor fi alaturi. Trebuie sa faci acest lucru pentru a-ti regasi linistea.

Balanta

Bucura-te mai mult de timpul petrecut cu tine insuti. Incearca sa stai singur mai mult pentru a-ti pune ordine in idei. Seara o vei petrece cu oameni importanti pentru sufletul tau.

Scorpion

Va fi una dintre acele zile in care nu iti vei gasi locul. Ai vrea sa faci ceva, dar te razgandesti in ultima clipa. Trebuie sa oferi un raspuns, dar ceva te impiedica sa te hotarasti.

Sagetator

Te implici in ceva ce pare ca te depaseste. Nu trebuie sa te fortezi. Accepta ca ai nevoie de ajutor si nu te incapatana.

Capricorn

Te implici intr-o activitate intelectuala care o sa te tina ocupat cel putin pana in jurul pranzului. Apoi te vei relaxa si te vei pregati pentru un eveniment care va avea loc inspre seara.

Varsator

Cazi de acord in privinta unui contract sau a unui proiect pe care urmeaza sa il incepi. Primesti unda verde si te pui pe treaba de la prima ora.

Pesti

Povestea unui coleg te pune pe ganduri si ajungi la concluzia ca trebuie urgent sa schimbi ceva in viata ta. Si cel drag este de acord cu tine.

Berbec

Este momentul sa faci un pas in fata in privinta unui proiect pe care l-ai tinut multa vreme in stand-by. Astrele sunt de partea ta si in privinta relatiei sentimentale. Partenerul de viata iti propune o escapada romantica.

Taur

Trebuie sa ai grija de afaceri sau de ceea ce faci in prezent. Cineva este cu ochii pe tine si vrea sa fure meserie, dar si din secretele tale.

Gemeni

Ai dor de duca. Deschizi harta si asezi degetul undeva si acolo vrei sa ajungi in perioada urmatoare. Faci planuri de concediu, iar prietenii sunt deschisi catre propunerile tale.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 18 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic