Horoscop: 17 iulie 2017

Luni, 17 Iulie 2017, ora 06:45
6104 citiri
Horoscop: 17 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Soarele si planeta iubirii iti dau energia de care aveai nevoie pentru a te ridica la pretentiile cuiva. Vei zburda de fericire dupa o veste primita la amiaza.

Leu

Intreaga zi vei fi entuziasmat si cu zambetul pe buze. Este ziua cea mare pentru tine, pentru ca vei lua parte la ceva ce astepti de ceva timp. Iti vei crea amintiri deosebite.

Fecioara

Trebuie sa iti respecti promisiunile pentru a nu iti pierde din prieteni. Cuvantul dat trebuie onorat. Trebuie sa te prezinti la o intalnire pe care ai tot amanat-o.

Balanta

Te repui pe picioare complet, dupa ce ai fost putin distras de ceva. Fii cu ochii in patru la birou, pentru ca apar sanse de avansare in cariera.

Scorpion

Esti putin vulnerabil pentru ca ai lasat garda jos. Ai vrut sa atragi anumite energii, dar ai lasat loc si pentru ceva ce nu te face sa te simti bine. Trebuie sa schimbi rapid acest lucru. Poti cere sfatul unui prieten care stie mai multe.

Sagetator

Nu lua decizii importante in privinta situatiei financiare. Evita imprumuturile indiferent de natura lor. Astrele nu sunt favorabile tranzactiilor.

Capricorn

Altruismul de care dai dovada nu numai ca o sa te faca un erou al zilei, ci va schimba parerea multora despre tine. Acest gest iti ofera si tie liniste interioara.

Varsator

Desi esti vazut ca un dur, acum o sa fii foarte sentimental si arati ca esti foarte atasat de o persoana pe care ai cunoscut-o de curand.

Pesti

Nu exagera cu nimic astazi. Nici la birou, dar nici acasa nu iti suprasolicita organismul, pentru ca nu este momentul. Lasa lucrurile sa decurga natural.

Berbec

Esti foarte pasional si romantic. Dupa ce faci putina curatenie in viata personala stii exact pe ce drum sa pasesti si cum sa procedezi. Dai dovada de maturizare.

Taur

Incepi saptamana deja obosit, pentru ca ai avut un weekend plin de activitati. Daca poti, stai mai mult timp cu familia. Unii apropiati iti simt lipsa si vor sa te aiba aproape.

Gemeni

Indiferent de varsta, gemenii au un spirit tanar. Tocmai de aceea in aceasta perioada ai chef de o aventura si te implici in ceva ce nu te caracterizeaza.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 17 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic