Horoscop: 17 ianuarie 2018

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 07:25
7981 citiri
Horoscop: 17 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Apar niste oportunitati la care visai de ceva timp. Incepe sa se concretizeze ceva. Nu sta foarte mult sa te gandesti inainte sa faci pasi in acest sens.

Varsator

Un membru al familiei trece printr-un moment tulburator, dar nu prea vrea sa vorbeasca despre asta. Trebuie doar sa ii arati ca esti acolo pentru el si ca poate sa discute atunci cand simte nevoia.

Pesti

Simti ca traiesti in ceata. Ceva nu se leaga si nu intelegi ce ti se intampla. Exista in interiorul tau un sentiment pe care nu il recunosti. Trebuie sa te bazezi pe intuitie.

Berbec

Ai un sentiment ciudat ca urmeaza sa se intample ceva. Nu iti dai seama daca este ceva pozitiv sau nu. Trebuie sa abordezi lucrurile diferit fata de pana acum.

Taur

Un obiectiv in care ai investit mult timp si in care ti-ai pus multe sperante pare cam greu de indeplinit la inceputul zilei. Asta nu inseamna ca trebuie sa il abandonezi, ci doar sa il privesti altfel si sa asculti si opiniile altcuiva.

Gemeni

Un partener sau un cunoscut face niste schimbari care te fac sa te intrebi daca mai ai un viitor comun cu aceasta persoana. Sa nu sari la o concluzie inainte sa astepti sa vezi cum se asaza lucrurile. E posibil sa fie ceva de moment.

Rac

Te afli intr-un punct in care te indoiesti de concepte pe care le-ai acceptat toata viata. Ajuti pe cineva sa isi rezolve niste probleme si te lasi pe tine pe locul doi.

Leu

Va fi o zi in care latura ta artistica iese la suprafata mai mult decat de obicei. Iti vin idei pentru noi proiecte artistice si vei transforma in realitate niste idei mai vechi.

Fecioara

Succesele din ultimele saptamani, care au venit si cu niste bani in plus, ar putea da nastere unei dorinte nebune de schimbare a stilului de viata.

Balanta

Stresul de la locul de munca te face sa simti ca esti in intarziere. Aminteste-ti ca agitatia o sa te epuizeze si nu o sa reusesti sa faci nimic ok cu totul. Ia o mica pauza de respiro si pentru refacerea planului de atac.

Scorpion

Anumite obstacole pe care le intampini te fac sa te intrebi daca mai are rost sa continui pe acelasi drum. Nu trebuie sa te indoiesti de abilitatile tale, ci de acest proiect, care ar putea sa nu fie tocmai potrivit pentru tine.

Sagetator

Desi totul merge foarte bine in viata ta, tot gasesti tu ceva care sa te panicheze. Salvarea vine din partea partenerului de viata care este mult mai profund ca tine si-ti prezinta alte perspective din care poti sa privesti lucrurile.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 17 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic