Horoscop: 16 octombrie 2017

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 07:00
8309 citiri
Horoscop: 16 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Esti total neinteresat de ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca gandurile tale zboara intr-un loc anume sau la o persoana speciala. Poti sa termini repede treaba de la birou si sa mergi acolo unde te calauzeste inima.

Scorpion

Astepti ceva. Nu te bucura inainte de termen, ci ai rabdare pana cand vei fi sigur 100%. Cu siguranta se va intampla, dar trebuie sa-ti iei si o masura de precautie.

Sagetator

Urmeaza sa pleci undeva. Noroc ca partenerul de viata este mai rapid ca tine si s-a gandit deja la toate detaliile. Fa si tu ceva dragut pentru el, ca sa ii arati cat de mult ii apreciezi ajutorul.

Capricorn

Reusesti sa faci ceva important pentru tine si te folosesti de un mijloc modern pentru a te asigura ca toti cunoscutii tai stiu despre asta. Nu vor intarzia nici laudele.

Varsator

Abandonezi ceea ce aveai tu de facut si te ocupi de problema unui prieten care are parte de o mare reusita si vrei sa sarbatoresti alaturi de el. O sa te simti fantastic in compania amicilor, mai ales ca de multa vreme nu te-ai vazut cu ei.

Pesti

Nimic nu este intamplator, asa ca tot ceea ce se intampla are un scop. Important este sa nu il ratezi si sa il ignori. Deschide bine ochii.

Berbec

Fii atent si la micile lucruri care iti pot schimba cursul vietii. Si, mai ales, la persoanele care pot face asta. Nu ii ignora pe cei care incearca sa se apropie de tine.

Taur

Primesti un telefon in aceste zile, iar informatiile pe care le vei primi se vor dovedi extrem de folositoare peste o perioada. Poate sa dureze mai mult pana cand o sa iti dai seama cum se va intampla.

Gemeni

Experienta unui cunoscut te pune pe ganduri. Dupa toate acestea, realizezi ca te afli intr-o situatie asemanatoare si ca va trebui sa iei atitudine. Ai nevoie de mult curaj, iar Pluto o sa te ajute.

Rac

Toata lumea vrea sa discute cu tine despre ceea ce ai facut mai demult, dar care revine in atentie in aceste zile. Simti din nou mandria si fericirea de atunci.

Leu

Este o zi plina de evenimente, cele mai multe avand loc la job. Nici acasa nu vor fi momente de ignorat. Se anunta oboseala, dar nimic nu iti poate distruge starea in care te afli, una foarte buna.

Fecioara

Ai nevoie de ajutorul cuiva din domeniul juridic. Urmeaza sa faci un pas important, dar trebuie sa fii consiliat, pentru ca nu stapanesti foarte bine acest domeniu. Nu ezita sa ceri ajutorul.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Horoscop 16 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic