Horoscop: 16 ianuarie 2018

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 07:08
7684 citiri
Horoscop: 16 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

O atractie speciala te duce catre ceva creativ din punct de vedere artistic. Nu esti genul de om care sa aprecieze romantismul sau pasiunea foarte mult, dar ceva va schimba asta.

Varsator

Un proiect initiat de un grup din care faci parte o sa te tina ocupat in perioada urmatoare. O sa ai mult de munca si vei fi ajutat de un apropiat sau de partenerul de viata.

Pesti

Iti vin noi idei despre modul in care trebuie sa iti traiesti viata. Ai ajuns la concluzia ca ai ratat o sansa si nu vrei sa repeti greseala. Dai cartile pe fata. Este important sa iti asculti inima in aceste momente.

Berbec

Activitatile de grup si evenimentele sociale te incanta in aceasta zi. Intalnesti oameni noi si unii te fascineaza datorita comportamentului lor. Si, daca nu esti deja intr-o relatie, e posibil sa te indragostesti.

Taur

Unele proiecte necesita o concentrare mai mare. Eforturile tale vor fi apreciate de cei care conteaza si care te-ar putea ajuta in viitor. Nu este exclusa o crestere a veniturilor.

Gemeni

O inspiratie care provine din alte culturi ar putea sa iti indrume pasiunea catre un nou proiect. Esti plin de resurse si ai multa energie. Si nivelul romantismului este ridicat.

Rac

Unele imagini provenite din amintiri sau ceva ce ti-ai inchipuit vor fi inspiratie pentru ceva ce urmeaza sa faci. In mintea ta se creeaza niste legaturi la care nu te-ai gandit pana acum.

Leu

Vorbesti mult la telefon pentru rezolvarea unor chestiuni. Se anunta si niste drumuri prin oras. Te implici in ceva cu o persoana care ti-ar putea deveni foarte apropiata in viitor.

Fecioara

Apare posibilitatea de a avansa in cariera si de a acumula cat mai multe date de care ai nevoie. Nu rata sansa aceasta. O dorinta aparte este pe punctul de a se indeplini.

Balanta

Unele idei pe care le-ai studiat in ultimele zile te-ar putea duce catre o directie diferita fata de cea pe care o aveai in gand pana acum. Te vei indeparta de unele chestii pe care le-ai invatat pana acum.

Scorpion

Notezi niste idei pe care le-ai extras din niste carti. Acestea reprezinta ceva aparte pentru tine. Unele nu iti par logice, dar le simti potrivite pentru tine. Vei fi foarte profund in aceasta zi.

Sagetator

Te simti apropiat de cineva cu care ai interese comune. Faceti o echipa foarte buna. Mergi inainte cu acest proiect, pentru ca importanta sa o sa o realizezi abia peste cateva luni.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 16 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic