Horoscop: 13 februarie 2018

Marti, 13 Februarie 2018, ora 07:17
6941 citiri
Horoscop: 13 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Dupa o zi epuizanta la birou, iti propui ca seara sa te relaxezi, asa ca inchizi telefonul si ascunzi laptopul. Asta nu va reprezenta o problema pentru prietenii care vor cu adevarat sa te gaseasca.

Pesti

Ai impresia ca un bun prieten te-a tradat. O sa afli adevarul, iar apoi intelegi si accepti de ce s-a comportat asa. Ar fi bine sa va vedeti intr-un spatiu intim si sa discutati despre acest lucru.

Berbec

Ai foarte mare grija sa ai toate actele la tine daca pleci departe de casa sau daca ajungi la institutii ale statului. O sa ai destul de multe hartii de semnat, dar totul se intampla in beneficiul tau.

Taur

Soarele si Marte te vor aduce intr-un punct la care ravneai de multa vreme. Prinzi incredere in tine si indraznesti sa faci ceva ce nu te caracterizeaza, dar care te face sa te simti bine.

Gemeni

Partenerul de viata iti face cateva propuneri pe care nu le poti refuza, pentru ca toate sunt interesante. Cel mai greu iti este sa te hotarasti pe care sa o alegi.

Rac

Nu ai nimic in agenda pentru astazi, asa ca o porti petrece cum iti doresti tu. Asta inseamna ca te poti concentra mai mult asupra familiei, in special sa ii acorzi mai multa atentie partenerului de viata.

Leu

Ai multe drumuri de facut in aceasta zi. Te intalnesti si cu oameni foarte dragi. Cineva iti ofera si o idee de afacere si incepi sa te gandesti serios la aceasta varianta.

Fecioara

Primesti o invitatie pe care esti nevoit sa o refuzi, pentru ca se suprapune cu ceva ce era programat. Cineva va intelege gresit gestul tau si se va supara pentru o perioada.

Balanta

Ai multe in program, asa ca nu ar fi rau sa accepti ajutorul unei persoane care se ofera. Vrei sa demonstrezi ca te descurci singur, dar nu este cazul sa te incapatanezi acum.

Scorpion

Prin diverse legaturi, ajungi sa intri in contact cu oameni cu care ai mai lucrat acum ceva timp si te incanta revederea cu ei. Seara, cel mai probabil, o sa iesiti in oras pentru a depana amintiri.

Sagetator

Desi nu prea erai incantat de ceea ce urmeaza, toata lumea o sa fie multumita in urma sedintei de dupa-amiaza. Unele decizii vor inchega echipa. Si acasa se anunta momente interesante.

Capricorn

Este o perioada benefica activitatilor de grup. Iesi mai mult in oras si vorbeste despre ceea ce simti. De multa vreme voiai sa faci ceva de genul acesta.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horosocop 13 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic