Horoscop: 12 ianuarie 2018

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 06:51
6857 citiri
Horoscop: 12 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Ai planuri mari pentru ultima zi lucratoare a saptamanii. Pana seara o sa reusesti tot ceea ce ti-ai pus in cap. Soarele si Pluto iti ofera puterea de care ai nevoie.

Varsator

Te simti ca o vedeta, pentru ca lucrul pe care l-ai realizat este cu adevarat inedit. Multi oameni te cauta sa discuti despre acest aspect si esti foarte incantat. Ai grija sa nu te epuizezi.

Pesti

Planeta iubirii isi indreapta atentia catre tine. Vezi cu alti ochi o persoana sau o relatie si incepi sa faci pasi pentru a schimba ceva.

Berbec

Ai posibilitatea sa pleci intr-o calatorie pentru care nu vei cheltui aproape nimic. Se anunta momente foarte interesante atat timp cat nu iti pierzi din vedere scopul.

Taur

Anumite sentimente bizare si dorinte neobisnuite te acapareaza in aceasta perioada. Este nevoie sa te asezi un moment si sa iti faci ordine in ganduri, pentru a te decide in ce directie te indrepti.

Gemeni

Ai avut un moment de sclipire in care te-ai gandit ce nu este in ordine cu tine. Nu a durat mult pana cand ai descoperit. Incepi sa faci pasi catre ceea ce crezi ca te-ar putea face sa te simti implinit.

Rac

Ai un aer aparte astazi si ti se poate citi pe chip mandria. Ai realizat ceva important pentru tine si acum incepi sa culegi roadele.

Leu

Te fascineaza ceva anume. Nu lasa timiditatea sa te stapaneasca, ci scoate-ti la iveala firea de rege al animalelor. Profita de o sansa atunci cand ti se ofera.

Fecioara

Oricat de mult te-ai chinui, nu reusesti sa evoluezi cu proiectul la care lucrezi. Daca vezi ca lucrurile nu merg asa cum trebuie, abandoneaza-l si concentreaza-te pe ceva ce are sanse reale de reusita.

Balanta

Nu este o zi buna pentru negocieri pe niciun plan. Nu incerca sa obtii mai mult decat pare la prima vedere, pentru ca mai mult nu inseamna neaparat mai bine.

Scorpion

Trebuie sa semnezi niste acte importante in aceasta perioada sau sa inchei un capitol din viata ta. Seara sarbatoresti ceva ce ai realizat.

Sagetator

O zi buna pentru o excursie sau o mica drumetie. Chiar si o plimbare prin magazine te va face sa te simti bine, pentru ca ai nevoie sa schimbi putin mediul.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 12 ianuarie, #horoscoo zilnic, #horoscop 2018 , #horoscop zilnic