Horoscop: 11 octombrie 2017

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 06:49
8477 citiri
Horoscop: 11 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Ar fi bine pentru relatia ta sa stai mai mult pe acasa. Ai cam umblat in ultima vreme din cauza slujbei, iar cel drag s-a simtit abandonat.

Scorpion

Te comporti ca un adolescent indragostit datorita vestilor bune pe care le primesti. Partenerul de viata sau cineva foarte important reprezinta centrul universului tau in aceste zile.

Sagetator

O sa umbli mult prin oras pentru rezolvarea unei probleme birocratice. La sfarsit, vei fi multumit ca nu vei fi nevoit sa platesti penalizari, dar o sa fii si obosit.

Capricorn

Lasa incapatanarea deoparte. Nu te fixa pe o anumita idee, ci fii mai deschis catre propunerile pe care le primesti de la colegi sau posibilii parteneri de afaceri.

Varsator

Trebuie sa incetinesti putin ritmul in care ai trait in ultimele zile, altfel te vei epuiza. Ar fi o idee buna ca in weekend sa pleci din oras.

Pesti

Acorda-ti mai mult timp pentru viata personala si stai mai mult in preajma celui drag. Cu riscul de a supara pe cineva, anuleaza niste intalniri.

Berbec

Viata va fi mult mai usoara si multumitoare pentru tine in perioada urmatoare. Au inceput sa se aseze lucrurile in avantajul tau.

Taur

Nu te arunca in ceva de care nu esti sigur, pentru ca risti sa te trezesti in ape tulburi. Ai primit foarte multe informatii in ultima vreme si trebuie sa le selectezi pe cele utile.

Gemeni

Tine cont de faptul ca cel mai bine te simti cand lucrezi in echipa si nu refuza proiecte care te pot ajuta sa evoluezi. Incearca sa colaborezi si cu oameni pe care pana acum ii ocoleai.

Rac

Treci printr-o situatie inedita. Invata ceea ce trebuie din aceasta, pentru ca a fost provocata de tine. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa o repeti, ci sa stii ceea ce a fost bine si ce nu.

Leu

Se anunta o zi in care vei bifa cateva reusite de ordin personal. Esti mandru si astepti cu nerabdare sa se intample ceva ce iti doresti foarte mult. Intri intr-o perioada plina de munca, dar si de satisfactii.

Fecioara

Nu ar strica, insa, ca de acum inainte sa dai dovada de mai multa solidaritate cu cei aflati la nevoie. Fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau, iesi putin din zona de confort.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 11 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic