Horoscop: 1 martie 2013

Vineri, 01 Martie 2013, ora 07:00
3902 citiri
Horoscop: 1 martie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Primavara vine nu numai afara, ci si in sufletul tau. Ti se intampla ceva ce te face sa te simti mai tanar cu zece ani si sa zambesti incontinuu. Pentru moment nu vrei sa le spui si celorlalti motivul.

Berbec

Nu accepti sa fii tarat intr-un scandal de cineva care habar nu are cat de mult ai muncit pentru a ajunge in acest punct. O sa ai parte de cateva ore tensionate, insa apoi o sa gasesti o solutie prin care sa lamuresti intreaga situatie.

Taur

Datorita unui proiect facut anul trecut ai fost recomandat pentru cea de-a doua parte si se anunta castiguri financiare in plus. Suma va fi destul de mare si iti vei rezolva cateva probleme.

Gemeni

Ti s-a facut o propunere de colaborare. Inainte de a accepta sau nu asigura-te ca detii toate detaliile si ca nu ti s-a ascuns nimic.

Rac

Esti foarte modest, iar atunci cand ti se acorda merite pentru care nu esti raspunzator nu vrei ti le asumi. O sa fii extrem de apreciat pentru aceasta atitudine.

Leu

Te pregatesti pentru o calatorie. Esti bucuros, pentru ca o sa fii inconjurat de oameni dragi, insa nu vei fi scutit de momente ceva mai tensionate.

Fecioara

Relatia cu partenerul de viata iti cam da batai de cap astazi. Nu sunteti de acord asupra locului in care sa mergeti in weekend si ajungeti la o discutie in contradictoriu.

Balanta

O ruda isi anunta vizita. Nu te incanta faptul ca va trebui sa faci pe gazda, insa nu ai sanse de scapare, asa ca trebuie sa te conformezi. Incearca sa lasi o impresie buna.

Scorpion

Fii mai cinstit cu tine insuti/insati si accepta ca ceea ce visezi este greu de realizat. Fii mai realist si o sa ai parte de mai multe reusite. Vei fi impresionat de cum vor decurge lucrurile daca o sa faci asta.

Sagetator

Se anunta o zi obositoare pentru tine. Vei avea foarte multe in program, iar dupa terminarea muncii nu o sa mai ai energia necesara sa mergi la intalnirea programata, asa ca mai bine o amani.

Capricorn

Esti o persoana amuzanta, insa astazi nu ai chef de glume. Cei din jur nu realizeaza ca nu esti intr-o stare buna si continua cu mici comentarii rautacioase.

Varsator

Incearca sa platesti din timp toate facturile si datoriile. Daca se poate, chiar astazi. Nu intra in saptamana urmatoare cu datorii. Primesti o veste buna de la cineva care se afla la mare distanta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic