Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Handbal > stiri handbal
A   A   A

Iata ce planuri are noul selectioner al nationalei feminine de handbal

Iata ce planuri are noul selectioner al nationalei feminine de handbal
Foto: Captura Telekomsport
Noul selectioner al nationalei feminine de handbal a Romaniei, suedezul Tomas Ryde, a dezvaluit ce planuri are pe banca reprezentativei noastre.

Ryde spune ca nationala noastra a avut evolutii oscilante si ca accidentarile jucatoarelor de baza au contat mult, insa el isi propune acum sa construiasca o echipa puternica inclusiv prin promovarea tinerelor de perspectiva.

"Am vazut urcusuri si coborasuri. Am vazut ca au contat mult accientarile Cristinei Neagu si Elizei Buceschi. Portarii s-au dezvoltat mult, dar cred ca increderea in propriile puteri pe care o au jucatoarele nu este asa cum ar trebui sa fie.

Trebuie sa formam o echipa puternica, in general. Voi incerca sa pun la punct toate compartimentele. Nu este vorba despre presiune, ci despre a construi din nou. Sper sa aduc si jucatoare tinere, pentru ca ele bat la usa si nu mi-e teama sa aduc ce vine din urma", a declarat Ryde pentru Telekom Sport.
Ryde a fost numit recent selectioner al Romaniei si are ca obiectiv calificarea "tricolorelor" la Jocurile Olimpice de anul viitor.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 25 Mai 2019, ora 12:58

 Articol citit de 1356 ori

Citeste si: