Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Razboiul gigantilor: Google cere Uber despagubiri de un miliard de dolari

Razboiul gigantilor: Google cere Uber despagubiri de un miliard de dolari
Foto: Facebook/Uber
Google a cerut companiei Uber despagubiri de cel putin un miliard de dolari si scuze publice, dupa ce i-ar fi furat planurile de a dezvolta o masina autonoma.
Procesul a inceput din luna februarie a acestui an, arata Gadgets 360. Totul ar fi pornit de la Anthony Levandowski, un nume cunoscut in cercetarea si dezvoltarea tehnologiilor autonome. Acesta, care conducea proiectul masinii fara sofer a Google, a plecat din companie cu 14.000 de fisiere confidentiale si a pus bazele unei companii producatoare de camioane autonome, Otto.

Aceasta companie a fost cumparata de Uber, care ar fi ajuns in posesia informatiilor confidentiale. Ulterior, Anthony Levandowski a fost concediat, insa documentele confidentiale ar fi ramas la Uber.

Citeste si ce suma trebuie sa plateasca Uber pentru ca si-a mintit soferii.

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

A.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 21:33

 Articol citit de 2857 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor