Scandal urias la Viitorul: Gica Hagi a suspendat un titular si anunta ca-i va rezilia contractul!

Luni, 21 Ianuarie 2019, ora 09:49
9532 citiri
Scandal urias la Viitorul: Gica Hagi a suspendat un titular si anunta ca-i va rezilia contractul!
Foto: Hepta.ro

Unul dintre jucatorii de baza ai clubului Viitorul se afla in centrul unui scandal urias.

Prin intermediul unui comunicat de presa publicat luni dimineata pe site-ul oficial al clubului constantean, fosta campioana a Romaniei anunta ca atacantul Mihai Vodut a fost suspendat si risca sa-i fie reziliat contractul!

Decizia radicala a lui Gica Hagi vine dupa ce in presa a aparut o imagine cu un bilet jucat la pariuri de atacantul in varsta de 24 de ani. Printre meciurile de pe tichet s-a aflat si jocul Viitorului cu Astra, scor 1-0, dupa un gol marcat in prelungiri.

Informatia si imaginea cu biletul pariat au fost oferite presei de fosta iubita a lui Vodut, care il acuza pe acesta ca ar fi batut-o. Aceasta ar fi fost cea care a pus biletul, la indicatiile atacantului.

"In urma articolului aparut duminica, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, in care se precizeaza ca jucatorul Mihai Vodut ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face urmatoarele precizari:

- Va rugam sa tratati acest subiect numai in ceea ce il priveste pe jucatorul Mihai Vodut.

- Clubul se delimiteaza de astfel de actiuni si nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucatorului savarsite in timpul lui liber.

- Clubul interzice in totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toti jucatorii clubului s-au obligat in mod ferm sa respecte regulamentele federatiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.

- In contractul cu jucatorul este stipulat intr-un articol special ca este interzisa parierea si raspunde in nume personal pentru orice incalcare a acestuia in fata clubului.

- FC Viitorul suspenda momentan contractul jucatorului Mihai Vodut pana cand isi va solutiona aceasta problema personala, iar daca se constata ca informatiile publicate sunt adevarate atunci jucatorului i se va rezilia contractul pentru incalcarea grava a regulamentului", se arata intr-un comunicat aparut pe site-ul fcviitorul.ro.

17 meciuri a jucat Mihai Vodut pentru Viitorul in acest sezon, in care a reusit doua goluri si a oferit 4 assisturi.

I.G.

Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Mihai Vodu suspendat contract, #Mihai Vodu reziliat contract, #Mihai Vodu pariuri Viitorul , #Viitorul