Prima reactie a lui Gica Hagi dupa un nou trofeu cucerit cu Viitorul

Duminica, 26 Mai 2019, ora 09:02
5239 citiri
Prima reactie a lui Gica Hagi dupa un nou trofeu cucerit cu Viitorul
Foto: lpf.ro

Gica Hagi a vorbit dupa al doilea trofeu pe care l-a obtinut pe banca celor de la Viitorul, e vorba de Cupa Romaniei, pe care dobrogenii au bifat-o sambata seara, dupa o finala dramatica cu Astra, scor 2-1.

A fost o finala decisa in prelungiri, cu un gol al lui Eric de Oliveira, in minutul 105, iar cronica intalnirii o puteti reciti mai jos:

Viitorul lui Hagi castiga Cupa Romaniei dupa o finala complicata cu Astra

La capatul partidei, Hagi s-a aratat entuziasmat dupa acest trofeu cucerit, al doilea in ultimii ani, dupa titlul de campioana de acum 2 ani:

"E fericire mare, e bucurie, e un moment bun al nostru. Am devenit iar campioni, am luat iar o cupa foarte buna. Acesti jucatori au muncit foarte mult si merita acest trofeu. Am avut rabdare, le-am spus jucatorilor si la pauza, cand scorul era 0-1, ca trebuie sa avem rabdare si sa construim. Stiam ca adversarii nostri vor ceda daca vom mentine acelasi ritm. Nu suntem nici noi perfecti, dar bine ca am castigat", a punctat Hagi dupa partida la LookSport TV.

El a explicat si decizia de a-l scoate la pauza pe portarul Cojocaru, care a fost inlocuit cu tanarul Tordai: "L-am schimbat pe Cojocaru pentru ca a fost golul lui. A gresit si asa era logic. Cand un portar ia gol pe coltul lui, sunt nemultumit".

In ceea ce priveste o eventuala plecare a lui Ianis Hagi dupa aceasta finala, tatal sau a fost sceptic in legatura cu un transfer imediat al tanarului jucator roman in aceasta vara: "Nu stiu daca a fost ultimul meci al lui Ianis Hagi. Premisele sunt ca se va transfera, dar vom vedea ce se va intampla. Vom judeca ofertele si vom vedea. Eu voi fi in continuare alaturi de echipa, construim un alt proiect pentru urmatorii 10 ani. Vrem sa facem progrese si sa devenim din ce in ce mai buni", mai puncta fostul legendar jucator roman, pentru televiziunea mai sus citata.

Brazilianul Eric a izbucnit in plans dupa ce a castigat Cupa cu Viitorul: "Am asteptat 12 ani seara asta"

Viitorul va evolua in turul II preliminar al Europa League, in sezonul urmator al cupelor europene.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#prima reactie Gica Hagi dupa Cipa, #Hagi vorbeste dupa un nou trofeu , #stiri Gica Hagi
Comentarii