Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Gica Hagi > stiri Gica Hagi
A   A   A

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat vehement

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat vehement
Foto: Facebook/Liviu Dragnea
Liviu Dragnea i-a raspuns lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat vehement de fostul mare fotbalist roman.

Regele i-a reprosat lui Dragnea ca Guvernul face stadioane in orase precum Focsani sau Alexandria, in timp ce la Constanta nu se intampla acest lucru, astfel ca liderul PSD a tinut sa-i ofere un raspuns.

Dragnea sustine ca este de acord cu constructia unui stadion nou la Constanta, dar mentioneaza ca e nevoie ca si autoritatile locale sa faca demersurile necesare pentru a primi finantarea.

Totodata, Dragnea i-a promis lui Hagi ca la Constanta se va face un stadion la fel de frumos precum cel "primit" de Lia Olguta Vasilescu la Craiova.

"Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata viata mea, asa cum tine, probabil, toata Romania la el. E un om pe care-l respect, dar ii transmit cu toata dragostea ca nimeni nu se opune si cu totii ne dorim sa facem un stadion la Constanta.
E nevoie de solicitarea autoritatilor locale. Atunci vom face stadion modern si la Constanta, asa cum se discuta si la Focsani. Daca autoritatile din Constanta vor sa faca un stadion modern si sunt de acord ca trebuie facut, atunci trebuie sa solicite, sa fundamenteze si sa argumenteze ca isi doresc! Va garantez ca la Constanta vom avea stadion modern, care sa rivalizeze cu cel din Craiova, sa se bata cu Olguta, sa vedem care e mai frumos!", a spus Dragnea pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Reactia lui Dragnea vine dupa ce, in urma cu doua saptamani, Hagi a avut o iesire nervoasa cand a aflat ca liderul PSD a anuntat constructia unui nou stadion la Focsani.

"Poate auzim ca se face un stadion si la Constanta! Se fac stadioane in toata tara! Aud ca se fac si prin cine stie ce comune, numai la Constanta nu se poate. Nu se poate!", spunea Hagi in urma cu doua saptamani.
C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 09:00

 Articol citit de 12009 ori

Citeste si: