Hagi, dupa 10 ani de investitii la Viitorul: "Sunt mai sarac. Inainte eram boier, acum sunt oier!"

Luni, 25 Februarie 2019, ora 18:38
15131 citiri
Hagi, dupa 10 ani de investitii la Viitorul: "Sunt mai sarac. Inainte eram boier, acum sunt oier!"
Foto: FC Viitorul

Gica Hagi spune ca resimte din plin investitiile pe care le-a facut in fotbalul romanesc in ultimii zece ani.

Patronul si antrenorul celor de la FC Viitorul marturiseste ca averea personala este considerabil mai mica, insa nu regret niciun moment faptul ca a ales sa mearga pe acest drum.

"Sunt mai sarac decat inainte. Eram bogat, acum am saracit! Inainte eram boier, dupa ce m-am lasat de fotbal, sunt oier! A disparut B-ul! Stau in trening, antrenez, am mai putini bani, dar sunt bogat sentimental. Iubesc fotbal si am facut academia cu cea mai mare placere, orice ce s-ar intampla. Am facut un lucru pe care l-am simtit, nu m-a impins nimeni.

A fost o datorie de-a mea, personala! Am plecat de jos, sarac, am muncit si am ajuns bogat, asa ca am zis ca trebuie sa dau banii inapoi. Unde sa-i bag? La fotbal, sa-i ajut pe cei mici, sa le dau o sansa in viata, sa nu aiba vreun complex fata de altii. Le-am creat conditii de top, ca in Europa, totul nou, investitii in baza sportiva, buget la Academie un milion de euro in fiecare an timp de 10 ani, peste 100 de oameni care au muncit pentru copii.

Sunt 8 terenuri cu nocturna, pot sa se antreneze pana seara tarziu. Am investit in copii, am doi legitimi si 200 de care sunt responsabil, incerc sa-i ajut sa ajunga sportivi de performanta. Nu vor ajunge toti, dar fac sport, sunt sanatosi. Nu m-a obligat nimeni si nici nu m-am plans, ba chiar am facut-o cu mare placere. Si o sa fac cat o sa mai pot, rolul meu este sa produc jucatori. Ca mai fac si performanta? Sunt ani buni, ani mai putini buni, ca la vita-de-vie, ca in agricultura", a explicat Hagi, conform gsp.ro.

Fostul mare international roman avertizeaza ca Romania pierde lupta cu vecinii, in statele de la granita noastra investindu-se mult mai mult in fotbal.

"Am avut si cate un an bun, dar vreo 8 ani s-au tot bagat bani, am creat buget. Nimeni nu discuta despre cum se face un buget, o dezbatere serioasa despre acest lucru. Vecinii de langa noi au ajuns la niste bugete extraordinare, iar noi ne laudam ca FCSB si CFR au cate 10-12 milioane de euro. Vecinii nostri au dublu, astia din Est, de langa granita. Cum sa ne luptam cu ei? Eu am inteles, m-am dus jos, am investit in baza, avem multi copii, dar ne mai trebuie si bani."

Gica Hagi a investit peste 10 milioane de euro in proiectul de la Ovidiu, dupa care a fost nevoit sa asigure bugetul anual.

Potrivit declaratiilor "Regelui", Academia de fotbal care ii poarta numele are un buget anual de un milion de euro, in timp ce echipa de fotbal "inghite" peste 3 milioane de euro in fiecare sezon.

Daca nu reuseste sa vanda jucatori in perioadele de mercato, Hagi trebuie sa puna bani de la el pentru a completa bugetele.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Hagi Viitorul bani, #Hagi Viitorul buget, #Hagi investitie Viitorul , #Viitorul
Comentarii
Poza HajiReje
HajiReje
rank 1
E cel mai mare escroc roman in viata.Dragnea si Veorica sunt juniori
Poza memorex
memorex
rank 1
caprar e de la nastere oricum