Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Garbine Muguruza > stiri Garbine Muguruza
A   A   A

Ultimele vesti despre starea medicala a lui Garbine Muguruza inainte de Australian Open

Ultimele vesti despre starea medicala a lui Garbine Muguruza inainte de Australian Open
Foto: Twitter / Garbine Muguruza
Tenismena din Spania Garbine Muguruza este una dintre jucatoarele care o pot depasi pe Simona Halep in clasamentul WTA dupa Australian Open, daca va face un turneu bun la Antipozi, in primul trofeu de Mare Slem al anului 2018.

Muguruza a abandonat din cauza problemelor musculare in ambele turnee pe care le-a disputat in 2018, prima data la Brisbane in timpul unei partide cu Aleksandra Krunici din Serbia, apoi la Sydney, inainte de disputarea jocului din sferturi.

Cu doar o zi inainte de inceperea Australian Open, pe 15 ianuarie, Garbine Muguruza a oferit o scurta declaratie pentru WTA Insider, in care a vorbit despre starea sa medicala: "Ma antrenez in fiecare zi. Fac totul pentru a ma recupera complet. Din fericire nu ma mai doare nimic dupa episoadele de la Brisbane si Sydney si sper ca aceste dureri sa nu mai existe incepand cu turneul de la Melbourne", puncta Muguruza, fost lider mondial in 2017, campioana si la Wimbledon si la Roland Garros in cariera sa.
Muguruza a cazut la acest debut de an 2018 pe locul 3 WTA, avand 6050 de puncte, fiind sub Simona Halep cu 6425 de puncte si Caroline Wozniacki cu 6095 de lungimi.

In primul tur de la Australian Open, iberica va da piept cu J.Ponchet din Franta.

D.A.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 13:49

 Articol citit de 8644 ori

Citeste si: