Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Pandele si-a aliniat electoratul pe care-l plimba anual pe la moaste. Imaginile sunt graitoare (Foto)

Pandele si-a aliniat electoratul pe care-l plimba anual pe la moaste. Imaginile sunt graitoare (Foto)
Foto: Facebook/ Primaria orasului Voluntari
Primaria orasului Voluntari a publicat pe pagina de Facebook mai multe imagini cu cetatenii carora le-a asigurat transportul pana in Iasi, unde sunt dusi anual cu peste 100 de autocare pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Acesta este al 13-lea an la rand in care administratia asigura transportul a mii de voluntareni pentru a participa la cel mai amplu pelerinaj religios din tara noastra.

Anul acesta, peste 7.000 de locuitori din Voluntari s-au bucurat de "bunavointa" primariei.

"In cel de al -13 - lea an consecutiv cu credinta, nadejde si dragoste, peste 7.000 de locuitori ai orasului Voluntari au plecat aseara sa se inchine din nou la Moastele Sfintei Cuvioase Parscheva de la Iasi.
Ne vom ruga pentru vremuri pasnice de liniste, intelegere, rabdare unul cu celalalt, de unire in cuget si simtiri, cat si de marturisire a dreptei credinte ortodoxe.

In contextul sarbatoririi Anului Omagial al Unitatii de Credinta si de Neam si Anul comemorativ al fauritorilor Marii Uniri din 1918, pelerinajul la Sfanta Cuvioasa Parascheva inseamna pentru noi voluntareni ortodocsi, un pios omagiu si o binecuvantare Dumnezeiasca.

Acesti ultimi treisprezece ani incarcati de spiritualitate si credinta ne-au invatat ca a fi un om temator de Dumnezeu inseamna a fi de la o zi la alta mai bun cu semenii tai, mai tolerant fata de cei din jur, iertator, milostiv si rabdator.

Fie ca Dumnezeu sa implineasca rugaciunile voastre si sa va umple inimile de har si lumina Dumnezeiasca", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Primariei Voluntari.
Iata fotografiile:
Foto: Facebook/ Primaria orasului Voluntari

In una dintre imagini apare si primarul Florentin Pandele care se adreseaza pelerinilor de la microfon. Intr-o alta fotografie enoriasii tin in mana pancarte cu numarul autocarului in care calatoresc pana la Iasi si inapoi.


Foto: Facebook/ Primaria orasului Voluntari


Foto: Facebook/ Primaria orasului Voluntari

Imaginile au starnit revolta in mediul online, mai multi internauti condamnand risipa de bani publici. Majoritatea utilizatorilor Facebook au apreciat miscarea ca fiind una electorala, prin care se incearca asigurarea de voturi la alegeri.

"140 de autocare... cu niste oameni care nu au nici o treaba cu credinta si bunul simt. Bani cheltuiti aiurea...sau nu, ce-i drept au asigurat votul lor", a scris o utilizatoare pe reteaua sociala.
"Bun, acum ca ati facut si asta si e tot poporul fericit, poate se ocupa cineva si de drumurile din Pipera, receptionate cu ochii inchisi acum ceva timp, ca de exemplu Bd. Pipera unde toate gurile de canal au cazut si ne rupem masinile zi de zi ... ar fi o idee, zic si eu...", a scris un alt internaut.

Citeste si A inceput pelerinajul de Sfanta Parascheva: Primarul Pandele trimite la Iasi 140 de autocare cu enoriasi

A.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 11 Octombrie 2018, ora 17:16

 Articol citit de 8534 ori

Citeste si: