Firea il cheama pe Orban la o dezbatere: Cand adoarme si cand se trezeste, se gandeste la mine

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 17:26
6354 citiri
Firea il cheama pe Orban la o dezbatere: Cand adoarme si cand se trezeste, se gandeste la mine
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Dupa ce Ludovic Orban s-a oferit sa mearga el o dezbatare cu Viorica Dancila in locul presedintelui, Gabriela Firea il provoaca si ea pe premier la o confruntare.

"Mi-as dori sa avem o dezbatere. Eu il invit la o dezbatere pe Ludovic Orban, pentru ca vrea sa demonstreze ca le stie pe toate si de regula cei care cred ca le stiu pe toate sunt foarte superficiali si nu stiu nimic si sunt adevarate calamitati.

Se pare ca il inspir. Sunt o muza. Cred ca atunci cand adoarme si cand se trezeste se gandeste la mine, ca aproape toate declaratiile lui contin numele meu. Il provoc la o dezbatare pe problemele sociale, sa vada toata tara cat de incompetent este", a spus primarul Gabriela Firea inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Edilul a comentat si declaratia lui Orban potrivit caruia Sala Polivalenta care trebuia construita langa Arena Nationala nu s-a realizat din cauza "managementului catastrofal al Primariei Capitalei".

"Inca o dovada a incompetentei sale. Sa discutam de Bucuresti. A fost viceprimar, nu a facut nimic. O adevarata calamitate. Nu citeste, nu se informeaza. Licitatia s-a organizat in 2014, cand eram senator. A fost contestata peste 4 ani de zile. El imi pune mie in carca aceasta nerealizare nedorind sa spuna adevarul sau nu il stie. S-a facut pe mandatul meu ce nu s-a facut in 10 ani", s-a laudat Firea, fara sa aduca si argumente.

"Contributia bucurestenilor la PIB-ul Romaniei este foarte mare. Nu inteleg de ce Orban e suparat pe bucuresteni. A mai fost cineva suparat si nu i-a mers foarte bine", a adaugat edilul, fara sa spuna la cine se refera.

Amintim ca PSD a anuntat luni ca ii trimite o scrisoare lui Klaus Iohannis pentru a-l invita la o dezbatere.

Luni seara, presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa spuna daca va participa la o dezbatere electorala alaturi de Viorica Dancila, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, precizand ca va discuta cu echipa de campanie, dar se va concentra pe intalnirile cu alegatorii.

Apoi, seful de campanie al PNL, Dan Motreanu, a anuntat, luni seara, ca liberalii si Klaus Iohannis au decis ca nu vor exista dezbateri cu Viorica Dancila.

Marti dupa-amiaza, si seful statului a transmis un mesaj pe Facebook, explicand de ce nu va merge la o dezbatere cu fostul premier.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Firea dezbatare Orban, #Orban dezbatare Iohannis , #primar Bucuresti