Firea a iesit din spital si jubileaza pe Facebook: Nu mor caii cand vor cainii, da?

Luni, 08 Iulie 2019, ora 16:24
8161 citiri
Firea a iesit din spital si jubileaza pe Facebook: Nu mor caii cand vor cainii, da?
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a externat dupa ultima interventie chirurgicala si a ajuns acasa la familie.

"Nicaieri nu e mai bine ca acasa!!! Dupa o astfel de incercare, cum e cea prin care am trecut eu, cand intoarcerea la viata obisnuita e ca o noua sansa, ierarhia lucrurilor care conteaza cu adevarat se schimba dramatic. Sunt, asadar, dupa o perioada de incertitudini, pe drumul cel bun catre vindecare si dornica sa ma intorc la viata normala.

Primul pas a fost facut, ma aflu in mijlocul familiei, alaturi de sotul meu Florin, care mi-a fost sprijin si izvor de energie in toata aceasta perioada de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian si de David, dar si de mama, surorile si fratele meu, de cumnati, de copiii nostri mari, de prietenii dragi", a scris, luni, pe Facebook, Gabriela Firea.

Aceasta le-a multumit medicilor si personalului de la Spitalul Cantacuzino care au ajutat-o sa treaca cu bine, fara probleme, peste o afectiune deloc simpla sau banala.

"Gandurile mele de pretuire se vor indrepta mereu catre conf. dr. Iulian Brezean, doctor in stiinte medicale, managerul spitalului si seful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generala, dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generala, sef sectie, dr. Mihaela Vilcu - medic primar chirurgie generala si dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Sunt convinsa ca dedicarea si profesionalismul lor nu reprezinta o exceptie, ci regula in sistemul romanesc de sanatate. Am aceasta confirmare inclusiv de la reputatii specialisti din Londra care m-au consultat, inainte de operatia finala, si care mi-au spus ca ar fi procedat la fel ca echipa din Romania", a mai scris Firea.

Edilul a precizat ca, dupa o perioada de recuperare post-operatorie, va reveni la Primarie.

"Urmeaza o perioada grea, asa cum este intotdeauna in preajma alegerilor, cu o puternica incarcatura negativa, dar am convingerea ca sinceritatea si bunele intentii cu care eu si echipa mea luptam pentru bucuresteni vor prevala in fata atacurilor nedrepte si ipocrite cu care sunt bombardata zilnic, din partea Opozitiei.

Nu mor caii cand vor cainii, da?", a mai scris Firea.

Firea a postat si fotografii in care apare alaturi de sotul sau si de copii, dar si alaturi de medici si personal medical de la Spitalul Cantacuzino.

In 29 iunie, Gabriela Firea anunta ca a trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea unei afectiuni a colonului, ca totul a decurs fara niciun fel de complicatii.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Firea externat spital , #primar Bucuresti