Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Doamna Firea a simtit pe propria piele diferenta dintre "adusi" si "veniti"
Miercuri, 13 Iunie 2018, ora 19:07
Nu numai opinia publica romaneasca, dar si presa internationala a reactionat cu indignare, observand cum cineva incerca sa confiste momentul sublim, cand 20.000 de bucuresteni venisera sa-si...
14.06.2018, 09:56 -topor :Zau?
Titlul corect ar fi Doamna Firea a simtit pe propria piele diferenta dintre "adusi" si "veniti" si "neaveniti"
14.06.2018, 09:52 -topor :Zau?
Titlul corect ar fi
Comentariu inadecvat
14.06.2018, 02:50 -JackMalletFlute :doamna firfirea, poreclita si "fluturele cap de m0rt" s-a lacomit si
a luat-o peste bot - i-a confundat pe bucuresteni cu parlitii analfabeti din comuna voluntari pe care i-a prostit cu moaste
13.06.2018, 21:24 -crainou :Care alegeri frate? Pai mai are vreo sansa vreodata.
Si-a mancat singura coliva. Am inceput sa cred ca e mai proasta decat Vivi. Pai sa spui asemenea lucruri, asta denota apucaturi de mahalagioaica. Si mai avea si pretentii sa candideze pentru presidentie.
Doamne! Astia chiar nu au nici un pic de bun simt. Cu ce ne-am pricopsit la conducere? Numai gunoaie. Ce-i in mintea lor, arata ca ceea ce au lasat in urma protestantarii care "nu au venit fortat" la meetingul lui Daddy. Daca imi aduc bine aminte nici pe vremea lui Tov n Ceau nu ii aducea nimeni nici pe ei in lanturi. Veneau tot de voie buna....ca la ce ii astepta daca nu veneau, asta nu mai spunem. Era sa imi pierd locul de munca cand am ratat sa particip (pe caz de boala)la un "mars de pace" pe 23 august 1989. Noroc ca urmatorul eveniment de acet tip n-a mai apucat sa existe. Si astia probabil ca au simtit aceeasi tip de teava rece la tampla cand au decis sa mearga la meetingul de protest contra legilor care nu sunt pe placul infractorilor din Romania.
14.06.2018, 03:10 - :crack nou si da te flute
e clar ca ati invins. V-ati atins obiectivul. Romania nu mai vorbeste despre performanta Simonei, faptul ca firea a fost huiduita e mult mai important. Nimeni nu mai vorbeste de Halep. Doar despre "victoria" #rezist si despre huiduieli.
Nimic suspect, asa-i? Romania #rezist
13.06.2018, 21:10 -Tome :Mie îmi este teamă ...
..să nu inceapă psd-ul o luptă oficială impotriva " echipelor de cetățeni bine organizate " cu sprijinul legislativului !
Și a altor instituții deja acaparate !
Impotriva cetățenilor ce nu sunt de acord cu politica partidului !
Comentariu inadecvat
13.06.2018, 21:02 -vioslove :Atita ura,
prostie, incrincenare,diabolism nu vezi decit la romanasi. In tara si afara, la fel.
Era momentul sa faca mirlania asta indivizii soroisti cind de fata era marea sportiva care merita si trebuia onorata de toata lumea?
Capete tuguiate cu mintea in colturi. Sariti ca musca la corps...nu aveti putina ratiune si putinta de a intelege ceva. Nimic. Vomitati pe toate gaurile venin si singe.
In distrusa Romania este suficient un mic semnal dat de ziaristii " realmente profesionali" si gata totul se impute precum brinza in caldura verii...
Despre vodkarel si toata sleatca lui numai de bine, pentru ca datorita lui traiti bine, toti! Bravo!
Romanasul este si las si parsiv. Cum este lovit unul sar sa il lovesca mai tare multi... ca romanul nu-i nici unul...urita si mizerabila natie, mare parte din cei care o compun.
Comparati pe toti hotii care conduc tara dupa 1990. Care sint mai buni? Dati intr-una cu ciuma rosie. Dar ciuma violet va place? Cea violet este infinit mai rea decit ce rosie, infinit mai mult, romanasi pagubosi.
Mare vina au si ziarele care instiga la ura intre oameni. Mass media toti ar trebui sa colaboreze si sa faca ca ceva bun sa se intimpla in tara. Dar nimic...
Cineva care a venit din tara spunea ca nu intelegi cit de trist este acum in Romania: nimeni numai vrea sa munceasca, fiecare incearca sa se "descurce" sau sa fure. Nimanui nu ii pasa ce se va intimpla mai tirziu. Pentru nimeni nu exista un miine...
Imoralitatea si criminalitatea sint la ele acasa.
Asa ca ce ne mira cum este acum in tara si cum sint acum indivizii (nu merita spus oamenii) care traiesc acolo. Va meritati soarta si nimic bun nu va fi cind tara este plina de capete tuguiate cu mintea in colturi. Ati pierdut total si credinta stramoseasca si tot asa, din rau in tragic...o tineti intr-o permanenta "veselie". "Felicitari"!
Nici ca merita sa mai citesti presa din tara.

Doamne ocroteste-i pe romani!
14.06.2018, 08:18 -niculaeda :@vioslove 21.02
- citeste pravda ! :o)))

"Doamna Firea a simtit pe propria piele diferenta dintre "adusi" si "veniti"
14.06.2018, 09:33 -DUTTY :@tov Niciolae
Tradu-ne Pravda,caci TU la Stefan Gheorghiu ai dat examen din limba si literatura rusa!!!!!
- da' ce tu ai dispensa de la primarie !? :o(((

"Doamna Firea a simtit pe propria piele diferenta dintre "adusi" si "veniti"
14.06.2018, 02:50 -barabula :vio, mai cauta putin
prin amintirile tale si vei afla cine a dus lucrurile aici de 28 de ani
daca ai imbatranit si nu mai tii minte, iti spun eu: iliescu, fesenistii si toti emanatii lor raspanditi prin toate partidele: incepand cu zdragnea de la pedele, turiceanu fost liberal, acum socialist, taranistul pavelescu dat cu socialisti, si lista poate continua. cand se cearta, o fac numai pe ciolan.
astia nu au nicio culoare politica. partidul lor comun se numeste JAF
14.06.2018, 06:07 - :barabulo tot nu i-ai raspuns omului
A zis ca nu era cazul si v-ati *** pe voi fraierilor #rezist, asa se vede de afara indiferent cat incercati voi sa dregeti rahatul.
"Ai imbatranit si nu-ti mai aduci aminte"...Jet scursoare rezistenta. Nesimtirea e singura voastra "calitate".
13.06.2018, 19:20 -Camelian_Propinatiu_scriitor :Luciditatea minimă necesară
Să le dea Dumnezeu Luciditatea minimă necesară să se lase de suspendări in toiul verii, pe secetă.
13.06.2018, 16:33 -oranghutan :Matracua
si-a luat-o de la bucurestenii pe care-i credea prosti. E un semn că la viitoarele alegeri prezenta la vot va fi substantial mai mare decat in ultima oară
13.06.2018, 10:31 -Bill_Gates :Serviciul de Intoxicare al PSD
Trolul de serviciu foloseste un script.
Primeste un beep de la redactie atunci cind apare un articol in zona POLITIC.
Trollul ia azi nickul @Scadenta si da un click pe comment.Prima pozitie de dupa pozitia rezervata este ocupata cu un comentariu jegos.
Lasa Tab-ul agatat pina trece la alt nick, azi @Copilul, sau altul, si tot asa, pina cind umple pagina de gunoaie.
Dupa care trece la pozitiile rezervate sub nickurile Albakazapada, George 2, Ahmadinejad, Pensula, LEHAMITE...
Apoi trece la nickurile Sulampahar, Hamurabi, Borgia...
Who O'Firea
13.06.2018, 09:29 -harris_bmb :Domnule pitigoi, afirmati ca "Doamna Firea a simtit"
Trebuie sa va contrazic. Doamna Firea nu mai simte de mult nimic pentru ca a devenit o mare nesimtita. Are soriciul gros(din ce in ce mai gros). Am afirmat ca "a devenit" pentru ca am cunoscut-o cu mult timp in urma, pe vremea cand isi dadea intalniri cu Mircea Radu (bre) in parcarea din Pta. Dorobantilor. Nu era in politica.
Acum, daca ne uitam la postarile de pe FB, putem spune ca nu poate face diferenta dintre "adusi" si "veniti", pentru ca doar niste oligofreni pot afirma ca 20.000 de oameni au huiduit-o pe Simona Halep, nu pe primarul Bucurestiului.
Este clar cine face parte din "statul paralel" si traieste intr-o lume paralela.
13.06.2018, 09:17 -Gile :Tare de tot
Mircea Badea : "Ce nu ințelege Gabriela Firea, și nu ințeleg mulți din PSD, este că in Romania e război. Ei nu se comportă ca și cum ar fi război. In Romania este război! Și atunci te comporți ca atare. Unde greșește major, după părerea mea, Gabriela Firea, pe care o apreciez, are niște calități foarte rare pentru specia umană, este că nu conștientizează că este la război."
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor