Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Ce a pierdut-o pe Gabriela Firea. Smoala
Miercuri, 13 Iunie 2018, ora 14:01
Pe Gabriela Firea nu a costat-o in primul rand descalecarea pe Arena Nationala alaturi de Simona Halep. Pentru ea putea avea si circumstante atenuante. Pe de-o parte, functia de organizator al...
13.06.2018, 16:26 -oranghutan :E greu de crezut
că firea are vreo sansă la prezidentiale.
13.06.2018, 15:57 -crainou :La Firea nu mai este nci un dubiu ca inteligenta trece prin stomac,
dar mai intai ocoleste creierul. Cred ca si atenaistilor care au votat-o le este acum rusine cu ea.
13.06.2018, 14:55 -MosGerila :Firea si-a terminat cariera sambata, in urma propriului sau discurs
care a cazut ca o piatra in mlastina din fata ei. Nu a facut nici macar un val. A facut Fleosc! si gata. La fel cum face si obiectul citatiei oltenesti din articol: "rahatul, daca-l bati, nu se adanceste, ci se lateste."

Sunt curios cum cenzureaza Ziare textul extras din articol :))) Am primit zilele astea cateva mii de puncte de penalizare, care in mod paradoxal, ca sa-l parafrazez pe dl. Presedinte Iohannis, imi fac mai mult bine decat rau :)))
13.06.2018, 17:09 -Adri3 :Discurs pentru cei care citesc pe buze
Mie mi-a placut discursul, doar ca as fi lasat doar sonorul, ca la citit pe buze nu ma pricep si prea mi-a placut cum suna huiduiala continua :))
Are nu stomac de fier, ci tupeu de otel. Am mai vazut specimene de genul, sa nu confundam stomacul cu tupeul si obraznicia. Ea o are din aia ne-7 ani de acasa + mostenirea genetica.
13.06.2018, 14:28 -dacidava :mda
Jos jegurile psd-alde!!! Afara!!
13.06.2018, 14:21 -ggPushy :Uitati-va ce posteaza cineva din pozitie rezervata. Dementa puerila!
Salve!

S-a intors de la misiunea avuta pe 09 Iunie 2018. Este asteptat si bengosul si toata liota de inculti ,analfabeti ,spoitori, tigani,puscariasi fani PSD-isti ,realmente tradatori si vanzatori de tara ca si stapanii lor, pentru ca acesti postaci sprijina un partid CRIMINAL ,TRADATOR SI VANZATOR DE TARA!
Cine sprijina INFRACTORII, Complice se numeste!
Atat!
13.06.2018, 14:20 - :aglomeratie
Din nou un superb articol al doamnei Dogioiu!!!
Ooooo a aparut pe teren si domnul Isaila!!! Chiar disparuse din peisaj, am crezut ca a fost degradat.

Aglomeratia asta e de bun augur.
13.06.2018, 12:20 -LIBERALUL :@george 2
"Firea un pericol major pentru Johannis?"
Mai repede,unul in si minor la sol fa!
Ce e mult,se dovedește că nu e bun...După moda portocaliu,prea mult matriarhat de tip Plumb,Saideh, Firea,Vulguța,etc...,ni se apleacă cu siguranță;deși, nici bărbații cu lipsă crasă de profesionalism,cu reale apucături spre viață ușoară cu dame multe și scăldări prin lacuri tele portate,"moșteniri"prin Brazilia și Madagascar și chiar in Costa Rica(nu e aluzie la cele care au inlocuit fuga de Bach...). Și toate astea se petrec după decenii de muncă ce a fost VÂNDUTĂ ca la talcioc și din care au profitat fii de milițieni, procurori,judecători,avocați,activiști cu carnet ca macul și chiar balaoacheș care,neam de neam,n-au muncit,in afară de cei cu spoi tingiri și burlane,după cum mai știm și de la Zaharia Stancu...
D-apoi,guvernul ăsta,e comparat după Vulvuța,cu cel al lui Ludovic al XIV ...?
13.06.2018, 19:13 -spartacus :Mosule (2LIBERALUL) ai prins o zi inspirata...
cred ca ti-a scris nepotul comentariul pentru ca pare mai literar. Lasand la o parte gluma, chiar ai atins problemele corect. Daca nu alunecai un pic si pe la portocalii iti dadim 5*. Asa ma limitez la 4*!
13.06.2018, 11:50 -LIBERALUL :Furia îi joacă feste lui Firea!
Dacă se făcea că plouă,măcar după incercarea pe care a planificat-o cu șiretenie,nu-l mai făcea pe Soros să sughiță...
De fapt,de mai mult timp-după al doilea premier repudiat de propriul partid-liderii automarcați mai mult decat MARCANȚI,se manifestă ca proprietari pe destinul Romaniei,urmare a alegerilor din 16 noiembrie 2016,de cand n-au făcut NIMIC pentru viitorul Țării,ci doar pentru segmentele ce au ca suport puterea in administrațiile din primării...De parcă pe aceea,nu tot populația e chemată să-i aleagă,iar atenționările lor la adresa unei părți din alegători,vor trece de 20%,atunci cand TOATĂ populația votantă va folosi buletinul de vot.Doar discutand cu mulți dintre aceea ce li se plătesc ajutoare sociale de pomană,vizavi de cererea de forță de muncă și te ia cu fiori,pe ei nu!
Așadar,madama cu recitări răscolitoare a la.."Ce-ți doresc eu ție,scumpă Romanie..."ii lasă rece pe balaoacheși și "tinerii" pensionari,dacă nu le dai și din fondul Pilon II de pensii,asmuțindu-i pe cei 7 milioane de contribuabili,să vină la vot!Plus acea care pleacă după absolvirea unei facultăți,pe alte meleaguri,lăsandu-și visele langă părinți...
Nu mulți pleacă de la Bacău la București și ajung lideri psd.
13.06.2018, 11:28 -3195 :Pentru George2.
GHINION !
13.06.2018, 17:02 -Adri3 :tot pentru George.2
Ghinion total, ca deh, pe stadion nu s-au nimerit teleormanenii ei infocati. Asta e, publicul de tenis nu e constituit din huliganii de la fotbal pe care ii poate intoarce cum vrea, ca n-au nimic la mansarda.
13.06.2018, 10:29 -Gile :Superb
Votantul mafiei PSD :

https://i.redd.it/ap4yjwpuyl311.jpg
13.06.2018, 09:50 -parerea :"SA NE AJUTE DUMNEZEU",
cum spuneai, coana Firea! Fiecaruia pe inima lui!!! Asa sa va ajute, cum ati stricat BUCURIA acestui copil muncit, din mica copilarie, intru atingerea VISULUI excelentei!!!
13.06.2018, 09:42 -parerea :MOR DUPA O MINERIADA,
SI NU LE IESE!!! Asta-i omoara cu zile!!! La aceasta ora, PSDragnea NU mai exista!!! Si ei stiu asta!!! Sluga preaplecata, Dorelu de la Bran, mai da din gura! In rest, pana si ciordache va reveni de la Venetia, cu coada intre picioare!!!
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor