Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Gabriel Oprea > UNPR
A   A   A

Oprea revine cu UNPR si interesul national: Ar fi bine sa mergem intr-o alianta cu PSD si Pro Romania

Oprea revine cu UNPR si interesul national: Ar fi bine sa mergem intr-o alianta cu PSD si Pro Romania
Foto: Silviu Matei / Mediafax Foto / Hepta.ro / 2014
Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Iasi, ca partidul pe care-l conduce vrea sa participe intr-o alianta la locale, alaturi de PSD si Pro Romania, insa, daca nu va fi posibil, UNPR va avea candidati proprii peste tot in tara.

"Suntem pregatiti sa mergem singuri, dar ar fi bine ca stanga sa mearga impreuna, adica noi, PSD si Pro Romania. Sunt discutii cu aceste partide, dar asteptam o cristalizare in cadrul PSD, la congresul lor. Putem maximiza scorul stangii daca mergem intr-o alianta", a afirmat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a mai spus ca, daca partidul sau va merge separat la alegerile din acest an, atunci va prezenta liste peste tot in tara.

"Este nevoie de oameni seriosi, de onoare, astfel incat sa ne putem bate. Credem in unitate nationala si in interes national, iar patriotismul pro-european si pro-NATO este necesar", a mai spus Gabriel Oprea.
Liderul UNPR s-a intalnit la Iasi cu liderii filialelor partidului din Suceava, Bacau, Botosani, Vaslui si Iasi, insa nu au fost stabiliti deocamdata candidatii UNPR la primariile resedinta de judet din regiunea nord-est.

Procesul lui Gabriel Oprea in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina poate incepe

Fostul vicepremier si ministru al Internelor Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ucidere din culpa, in dosarul deschis dupa moartea politistului Bogdan Gigina.

In decembrie 2019, un judecator de Camera Preliminara de la Tribunalul Bucuresti a decis ca procesul lui Gabriel Oprea poate incepe, cazul fiind pe rolul instantelor din mai 2018, iar de atunci a fost declinat de mai multe instante, deoarece Oprea si-a pierdut calitatea de parlamentar.
Potrivit rechizitoriului, accidentul rutier care a determinat decesul politistului rutier Gigina Bogdan-Cosmin s-a produs ca urmare a nerespectarii, de catre fostul ministru Gabriel Oprea a dispozitiilor legale si a masurilor de prevedere pentru exercitarea unor activitati (insotire a ministrului de catre politisti rutieri).

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat sunt eu presedinte
Facebook ShareTweet
 Vineri, 14 Februarie 2020, ora 22:09

 Articol citit de 5208 ori

Citeste si: