Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Gabriel Oprea > UNPR
A   A   A

Gabriel Oprea: Pro Romania si PLUS sunt partide de intelligence. Eu stiu ce inseamna munca de teren (Video)

Gabriel Oprea: Pro Romania si PLUS sunt partide de intelligence. Eu stiu ce inseamna munca de teren (Video)
Foto: captura video Facebook/Jurnalulmm Maramures
Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Pro Romania si PLUS sunt "partide de intelligence", iar acesta este, in viziunea sa, motivul pentru care cele doua formatiuni au deja scoruri de peste 10% in sondaje.

Intrebat intr-o conferinta de presa sustinuta la Borsa cum se face ca partidele conduse de Victor Ponta si Dacian Ciolos au crescut rapid in sondaje, Gabriel Oprea a replicat: "Pai, va spun eu cum. Sunt partide de intelligence. (...) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta sa fie foarte clar, eu stiu ce inseamna munca de teren".

Intrebarea a fost formulata dupa ce Gabriel Oprea a anuntat ca partidul este intr-o perioada de reorganizare, transmite News.ro.
El a evitat sa spuna care este tinta pentru alegerile europarlamentare, insa a spus ca pentru cele locale si parlamentare, aceasta este de doua cifre, deci de peste 10%.

"Imnul partidului nostru este Noi suntem romani. Muncim de rupem, iar oamenii pentru care am facut ceva vin langa mine si cred ca avem sansa noastra", a tinut sa sublinieze fostul ministru.Potrivit celui mai recent sondaj IMAS, in ceea ce priveste preferintele romanilor la alegerile europarlamentare, UNPR nu ajunge la pragul electoral.

Iata clasamentul partidelor politice referitor la scrutinul pentru Parlamentul European:

PSD - 24,5%
PNL - 23,3%
USR - 13,2%
ALDE - 12,8%
Pro Romania - 9,1%
PLUS - 7,4%
UDMR - 5,7%
PMP - 2,5%
Facebook ShareTweet
 Duminica, 10 Februarie 2019, ora 18:22
 Autor:Redactia Ziare.com

 Articol citit de 7018 ori

Citeste si: