Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Funny > amuzant
A   A   A

Un politician francez este acuzat ca a trucat o poza de pe Mont Blanc si tot Internetul rade de el

Un politician francez este acuzat ca a trucat o poza de pe Mont Blanc si tot Internetul rade de el
Foto: Twitter/Eric Woerth
Un politician francez a fost acuzat ca a modificat unghiul unei fotografii realizata in Mont Blanc, astfel incat sa para ca este foarte dificil ceea ce face.

Eric Woerth a publicat pe contul sau de Twitter o imagine in care pare ca este in pozitie de catare spre Aiguille d'Argentiere. Imediat internautii au inceput sa scoata in evidenta anumite elemente care, dupa cum sustin ei, ar arata ca politicianul nu ar fi in urcare, ci doar ar sta in maini pe zapada, noteaza The Guardian.

In primul rand, in spatele politicianului se afla doua persoane a caror pozitie ar arata ca Eric Woerth nu este in urcare. Unii internauti sustin ca daca imaginea lui Woerth ar fi reala, ar insemna ca cele doua persoane merg perfect in picioare la un unghi de 90 de grade.
Iata imaginea originala:

pic.twitter.com/rCfikb5F9Z- Eric Woerth (@ericwoerth) August 12, 2019

Si cei doi oameni din fundal:

Le plus impressionnant, ce sont ces deux personnes a droite de la photo, qui tiennent debout a l'horizontale #abdos pic.twitter.com/4H5p1I13zA- Maitre Nicolas (@NicolasZeMinus) August 12, 2019

Internautii se leaga si de faptul ca pozitia fermoarului gecii arata, din nou, faptul ca acesta nu urca, ci este in maini pe zapada.

En rectifiant l'angle selon la force de gravite exercee sur les languettes de la veste, c'est tout de suite moins impressionnant!! Les politiques sont desesperants!! pic.twitter.com/U2bvJuJcVE- Tok-Ra (@TokRa14) August 12, 2019

Dupa aceste imagini, Woerth i-a provocat pe internauti sa discute cu ghidul montan care l-a insotit, insa glumele abia de atunci au inceput sa fie si mai interesante. "Sunt ghetarul si pot confirma ca domnul Woerth a urcat pe mine", a glumit cineva. "Sunt sfoara verde si am ajutat la aceasta escaladare", a continuat altul.
Si glumele au continuat cu imagini in care politicianul apare in diverse ipostaze, chiar si participand la aselenizare.

Petites vacances au calme sur la Lune. #spiderwoerth pic.twitter.com/kI7b7ML16c- Guillaume Piolat (@guillaumepiolat) August 12, 2019

pic.twitter.com/CYbHA9kLs6- Bentrash (@benwastrash) August 12, 2019

In apararea politicianului a sarit, pana la urma, ghidul care l-a insotit, Jean-Franck Charlet. Acesta a insistat ca fotografia este autentica. "Eu sunt ghidul care l-a insotit pe Eric Woerth. Aceasta fotografie este 100% reala, chiar daca panta de 45 de grade pare mai putin abrupta decat este in realitate. Nu este una simpla, ci una in care au avut loc numeroase accidente", a explicat ghidul. Acesta s-a plans de faptul ca oamenii au inceput sa critice inainte sa vorbeasca cu el sau cu o persoana avizata.
A.G.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 14 August 2019, ora 09:37

 Articol citit de 2646 ori

Citeste si: