Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
FRF > alegeri FRF
A   A   A

Gica Popescu si-a ales favoritul la alegerile pentru presedintia FRF

Gica Popescu si-a ales favoritul la alegerile pentru presedintia FRF
Foto: Facebook/Gheorghe Popescu
Gica Popescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca prin alegerea lui Ionut Lupescu la conducerea FRF, fotbalul romanesc ar putea sa intre in normalitate.

"Ne bucuram ca Ionut Lupescu a decis sa intre in competitia pentru sefia FRF, pentru ca fotbalul poate intra in normalitate odata cu alegerea sa, daca acest lucru se va intampla, si eu sper sa se intample, astfel incat lucrurile sa se mai faca si normal la noi. Mai sunt doua zile, Ionut a avut o campanie curata, in care a incercat sa isi prezinte proiectul sau tuturor membrilor care vor merge la vot in 18 aprilie.

Alegerile de la FRF trebuie sa fie un moment de rascruce al fotbalului romanesc, pentru ca exista posibilitatea sa se aleaga dintre un manager sportiv si un manager cu viziuni politice, care are un trecut politic si nicidecum unul fotbalistic", a spus Gica Popescu.
El a adaugat ca fotbalul romanesc "merita un presedinte mai bun".

"Cred ca fotbalul romanesc merita un presedinte mai bun. Este o posibilitate extraordinara ca membrii Generatiei de Aur, care au facut performanta pe teren, sa faca si la nivel administrativ", a subliniat fostul international roman.

Gica Popescu a mai spus ca, dupa ce multi il cunosc pe Ionut Lupescu ca fotbalist, ar avea ocazia sa vada si viziunea sa manageriala, dupa cei sase ani petrecuti la UEFA.

La alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal au fost validati patru candidati, Razvan Burleanu, Ionut Lupescu, Marcel Puscas si Ilie Dragan.

Adunarea Generala de alegeri a Federatiei Romane de Fotbal a fost convocata de Comitetul Executiv pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00. Doua sute cincizeci si sapte de membri afiliati au drept de vot la alegerile pentru sefia FRF din 18 aprilie.
Razvan Burleanu conduce Federatia Romana de Fotbal din 5 martie 2014, atunci cand a castigat alegerile pentru presedintie in dauna celorlalti trei candidati: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 14:03

 Articol citit de 3813 ori

Citeste si: