Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

DNA ancheteaza FRF: Prima reactie a forului condus de Razvan Burleanu

DNA ancheteaza FRF: Prima reactie a forului condus de Razvan Burleanu
Foto: Hepta.ro
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) s-au prezentat, miercuri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal.

Ei cauta o serie de contracte semnate in perioada 2008-2010, cand forul era condus de Mircea Sandu, iar Ionut Lupescu era director general, potrivit Digi Sport.

Contactati de Ziare.com, reprezentantii Biroului de Presa din cadrul FRF au oferit o prima reactie.

"Federatia Romana de Fotbal a pus la dispozitie, ca de fiecare data, toate informatiile si documentele solicitate de autoritatile abilitate ale statului. Fiind vorba de o ancheta in curs, nu putem oferi mai multe detalii", se arata in raspunsul primit din partea FRF.

Actiunea DNA vine la doar cateva zile dupa ce Razvan Burleanu a publicat pe blogul personal o serie de articole cu privire la anumite contracte semnate in perioada in care FRF era condusa de Mircea Sandu si Ionut Lupescu.
Printre altele, Burleanu a acuzat ca Ionut Lupescu a cumparat mai multe ceasuri din banii FRF, pentru care a platit 30 de mii de euro.

Totodata, Lupescu a fost acuzat de Burleanu ca a semnat un contract cu o firma la care era actionariat, iar astfel a mai incasat inca 300 de mii de euro.

Dupa ce a aflat ca Lupescu va candida la alegerile pentru presedintia FRF, Burleanu a inceput un serial pe blogul personal in care a prezentat mai multe documente care ar fi fost semnate in mandatul Sandu-Lupescu.

Burleanu a spus, miercuri dimineata, ca va prezenta documentele si autoritatilor.

C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 14 Martie 2018, ora 13:42

 Articol citit de 8707 ori

Citeste si: