Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

A demisionat din FRF si acum face dezvaluiri halucinante: Iata cine conduce cu adevarat Federatia si face convocarile la nationala

A demisionat din FRF si acum face dezvaluiri halucinante: Iata cine conduce cu adevarat Federatia si face convocarile la nationala
Foto: FRF
Marcel Puscas dezvaluie ca Federatia Romana de Fotbal n-ar fi condusa de Razvan Burleanu pe partea sportiva.

Fost membru in Comisia Tehnica a FRF, Puscas sustine ca, de fapt, cel care conduce Federatia e consilierul presedintelui Federatiei, Andrei Vochin.

"Din punct de vedere tehnic, Andrei Vochin conduce Federatia Romana de Fotbal. Sunt in relatii bune cu Andrei, dar e prea mult... Cine nu are curaj sa spuna ce spun eu acum, nu trebuie sa se mai ascunda. Vochin face legea la Federatie", a afirmat Puscas la Sport.ro.

Mai mult, conform lui Puscas, fostul jurnalist ar avea un cuvant greu de spus si la convocarile pentru nationala Romaniei.

"Vochin ii facea convocarile lui Daum. Pai credeti ca Daum stia jucatorii atunci cand a fost adus?", a continuat acesta.
In semn de protest fata de situatia din FRF, Marcel Puscas si-a anuntat, la inceputul acestei saptamani, demisia din Comisia Tehnica a Federatiei.

Vezi si:
Demisie la FRF in ziua in care s-a decis soarta lui Daum: "Nu de asta l-am ajutat pe Razvan Burleanu la alegeri"
In 2014, Andrei Vochin, jurnalist la Gazeta Sporturilor, a lasat presa pentru a lucra in Federatia Romana de Fotbal, in functia de consilier al lui Razvan Burleanu.

Conform unor informatii, Andrei Vochin ar fi fost cel care l-a propus pe Christoph Daum la nationala Romaniei.

I.G.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 11:10

 Articol citit de 21507 ori

Citeste si: