UEFA Champions League revine marti. Ponturi pariuri de luat in seama

Luni, 11 Februarie 2019, ora 12:07
2733 citiri
UEFA Champions League revine marti. Ponturi pariuri de luat in seama

Faza optimilor de finala in UEFA Champions League debuteaza marti, 12 februarie 2019, iar saptamana aceasta avem programate patru meciuri din mansa tur, urmand ca celelalte patru sa aiba loc saptamana viitoare. De asemenea, meciurile retur se disputa la trei saptamani distanta fata de meciurile tur.

Asa cum se intampla mereu cand Liga Campionilor este in centrul atentiei, este de asteptat ca cele mai importante case de pariuri online sa fie luate cu asalt de microbisti, pariurile sportive fiind hobby-ul principal pentru multi dintre fanii inraiti ai fotbalului.

In cele ce urmeaza analizam fiecare dintre cele patru partide programate saptamana aceasta in optimile Champions League, dupa care vom trage cateva concluzii vis-a-vis de ce ponturi pariuri merita atentie pentru a fi puse pe biletul zilei la pariuri.

AS ROMA - FC PORTO, doua echipe surprinzatoare si motivate

Primul meci de pe lista se joaca pe Olimpico, acolo unde AS Roma si FC Porto vor fi puse fata in fata. Romanii spera sa repete performanta din stagiunea precedenta cand au atins semifinalele competitiei, iar cand vine vorba de tragerea la sorti pentru optimi, putem spune ca au avut ceva noroc.

Gazdele par sa fie departe de forma din campania trecuta, in timp ce FC Porto isi simte tot mai amenintat fotoliul de lider in Portugalia, facand mai multi pasi gresiti in ultimele saptamani.

Putem spune ca ambele echipe se lauda cu atacuri bune, insa totodata sunt ceva probleme in defensiva, in special in tabara gazda.

Pronostic AS Roma - FC Porto: ambele echipe marcheaza

MANCHESTER UNITED - PSG, duelul granzilor se anunta foarte strans

Capul de afis al zilei de marti in UEFA Champions League il reprezinta totusi meciul dintre Manchester United si PSG. Incepem prin a preciza faptul ca Neymar este indisponibil din cauza uneia accidentari la glezna, iar acest lucru ii face pe parizieni usor outsideri la agentiile de pariuri.

Ce-i drept, United este pe cai mari, cu un egal si numai victorii de la venirea lui Soljkaer pe banca tehnica. Ne asteptam ca englezii sa continue in acelasi ritm si sa ramana neinvinsi aici, insa totodata nu ar trebui sa lipseasca nici golurile pe Old Trafford.

Pronostic Man United - PSG: 1X & Peste 1,5 goluri @ 1.75

TOTTENHAM - DORTMUND, absente importante de ambele parti

Trecem acum la ziua de miercuri si incepem cu duelul de la Londra dintre Tottenham si Borussia Dortmund. Asa cum o arata si cotele oferite de casele de pariuri, se anunta un meci strans, echilibrat, deschis oricarui rezultat. Cele doua tabere s-au duelat si in editia precedenta de Champions League, in faza grupelor mai exact, Spurs castigand ambele meciuri atunci.

Dortmund a progresat insa considerabil, dovada ca este lider detasat in Germania, in ciuda formei mai putin impresionante din ultimele doua saptamani. Pare meciul ideal pentru goluri si de-o parte si de cealalta, iar cota nu este tocmai de neglijat.

Pronostic Tottenham - Dortmund: ambele marcheaza @ 1.62

AJAX - REAL MADRID, continua olandezii seria surprizelor?

Cel putin la fel de interesant ca celelalte meciuri se anunta si cel de la Amsterdam, dintre Ajax si Real Madrid. Lancierii au aratat ca sunt capabili sa se bata de la egal la egal cu marile forte, punandu-i serioase probleme lui Bayern in faza grupelor.

Real Madrid a inregistrat o crestere remarcabila de forma in ultimele saptamani, insa ramane imprevizibila si cu siguranta nu va avea o misiune usoara pe Amsterdam Arena.

Speram sa avem parte de un spectacol pe cinste, atat pe teren, cat si in tribune, iar golurile sa nu se lase asteptate nici aici.

Pronostic Ajax - Real Madrid: ambele marcheaza @ 1.47

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#UEFA Champions League, #cote pariuri , #pariuri