Pariurile sportive - intre investitie si joc de noroc

Advertorial
Luni, 03 Decembrie 2018, ora 13:32
14898 citiri
Pariurile sportive - intre investitie si joc de noroc

Pentru ca pariurile sportive au devenit din ce in ce mai populare in ziua de azi, iar la fiecare colt de strada se vorbeste numai despre pariuri, am incercat sa aflam pentru cititorii nostri ce ii atrage mai mult pe pariori: ideea de a castiga bani sau ideea de joc de noroc.

Am apelat la opinia lui Catalin Mihalache, un personaj foarte popular in randul pariorilor, autor al masterclassului de pariuri sportive "Puterea Cotelor" si expert in strategii Betfair Exchange.

Reporter: Catalin, care este secretul succesului la pariuri, nu doar in cazul tau, ci in general?

"Succesul la pariuri sportive are la baza mai multi factori, dar as mentiona ca si elemente cheie disciplina in materie de money management si profesionalismul de care trebuie sa dea dovada pariorii"

Reporter: La ce te referi prin profesionalism? Poti fi profesionist cand vine vorba de jocuri de noroc?

"Prin profesionalism ma refer in primul rand la capacitatea parioului de a intelege anumite notiuni elementare pe care trebuie sa le stapaneasca atunci cand vine vorba de pariuri sportive. Sunt foarte multi pariori cu care am intrat in contact si pretindeau ca sunt pariori cu experienta, deoarece pariaza de peste 15 ani, dar nu cunosteau nici macar principiile handicapului asiatic. Pana la urma, acea experienta de 15 ani nu garanteaza ca este o experienta buna acumulata de respectivii pariori😊, practic, acestia pot deveni foarte usor coloana vertebrala a businessului caselor de pariuri pe termen lung"

Reporter: Cum se face diferenta intre pariorii profesionisti si pariorii "de rand"?

"Un parior amator vede 1.31 pe victoria lui Arsenal si pariaza, pentru ca el crede ca va castiga, dar nu calculeaza si ce sanse de reusita are, pentru ca nu stie sa faca acest lucru! E ca si cum s-ar duce la piata si ar da 5 lei pe o ceapa, a carei valoare este de 2 lei, din simplul motiv ca vrea neaparat sa o cumpere!

Un parior de succes nu va paria pe acea cota, pentru ca stie ca nu primeste un pret corect conform estimarilor sale. Pariorul de succes va plati 1.5 lei la piata pe o ceapa a carei valoare este de 2 lei! Pentru ca NU vrea neaparat sa o cumpere!" - pe acest principiu se descopera un Value-Bet foarte usor.

Reporter: Despre ce este vorba in masterclassul de pariuri sportive pe care l-ai publicat?

"Masterclassul PUTEREA COTELOR, este, probabil, cel mai puternic tool de educare al pariorilor existent pe piata din Romania. Contine 34 de pagini A4 cu informatii si 10 strategii care pot fi aplicate la case de pariuri online. Acesta poate fi obtinut gratuit de pariori, iar cel mai important aspect este acela ca am intins o mana de ajutor celor care vor sa invete sa foloseasca Betfair Exchange, singura bursa de pariuri sportive licentiata in Romania".

Reporter: Exista si o bursa a pariurilor sportive?

"Da, una singura la nivelul tarii noastre, iar cei care au invatat sa foloseasca Betfair Exchange au facut pasul la avansati. Practic, gradul de implicare al norocului in pariurile sportive este cu mult diminuat in cazul celor care folosesc aceasta bursa. Vorbim deja de investitori in pariuri sportive, nu de gambleri. Iar cum nu toti s-au nascut invatati, am pus la dispozitia incepatorilor, mai multe tutoriale video care sa le fie de folos, publicate atat pe canalul meu de youtube, dar si pe site-ul cota2.ro".

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#cote pariuri , #pariuri