Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Fosti jucatori din nationala Romaniei 'se bat' pentru 10.000 de euro

Fosti jucatori din nationala Romaniei 'se bat' pentru 10.000 de euro
Foto: Cupa Prieteniei Faceook
Fosti fotbalisti din nationala Romaniei si Liga I precum Gigel Coman, Dorel Stoica, Razvan Paduretu, Alexandru Ionita, Stelian Stancu sau Constantin Schumacher sunt printre cei aproximativ 4.000 de participanti la editia din acest an a Ligii Prieteniei, turneul unde marele premiu anuntat de organizatori se ridica la 10.000 de euro.
Desi unii dintre ei au agatat de ceva vreme ghetele in cui si chiar au devenit antrenori cu acte, fostii fotbalisti participa regulat la competitiile de fotbal amator, pe teren mic, unde sistemul folosit este de 5+1.

In total, aproximativ 4.000 de jucatori din toata tara iau parte in acest an la competitia care va avea turneul final la Sud Arena din Capitala intre 14 si 16 iulie, iar de aceasta data, nu va mai fi doar o simpla competitie, ci o confruntare pentru o suma record in fotbalul mic.
Superliga Ligii Prieteniei, competitia open va strange nu doar cele mai bune echipe din tara, ci si din strainatate, inscrierea fiind libera. In total, 64 de echipe vor fi prezente la turneul ajuns la a patra editie.

"Daca pana acum premiile erau mai mult simbolice, incepand de la editia trecuta am ridicat stacheta la 5.000 de euro, iar acum la 10.000, insa nu vrem sa ne oprim aici. Inca din campionatele regulate, cele eliminatorii, pot lua parte la competitie si jucatorii profesionisti, suntem un campionat deschis tuturor, am lansat chiar si o competitie feminina", a declarat Nicoleta Bojica, organizatoarea turneului.

Campionatul se desfasoara in peste 20 de orase de pe intreg cuprinsul tarii si sunt prezenti peste 4.000 de jucatori, organizatorii anuntand ca inscrierile continua. Editia de iarna 2017 a fost castigata de Omar Sales Brasov, acolo unde printre jucatori s-a aflat si vice-capitanul nationalei de minifotbal, Radu Burciu.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 15:15

 Articol citit de 2977 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor